FOTBAL  »  LIGA 1  »  DREPTURILE TV

Florian Walter: "Pînă luni, fiecare club îşi va depunde propunerea în ceea ce priveşte caietul de sarcini"

Florian Walter
Florian Walter

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 februarie 2011 17:04

Finanţatorul grupării Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat că fiecare club din Liga I va depune în scris propuneri privind caietul de sarcini al licitaţiei pentru vânzarea drepturilor TV, iar acesta va fi supus la vot, luni, în cadrul Adunării Generale a LPF

 

"Decizia s-a amânat pentru săptămâna viitoare. A fost o discuţie despre caietul de sarcini al licitaţiei, am luat toţi la cunoştinţă şi ne vom reîntâlni luni, la ora 11.00.

Trebuie negociat totul la pachet, nu fiecare club în parte. Fiecare îşi va depune propunerile pentru caietul de sarcini până vineri la ora 13.00, iar luni vom vota", a spus oficialul clubului ardelean la finalul Adunării Generale desfăşurate, astăzi, la sediul LPF.

Mediafax

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (3)
mihnea80
mihnea80  •  14 Februarie 2011, 18:32

daca n-ar fi banii aia din drepturi TV, multe cluburi n-ar supravietui in Liga 1.

budinca
budinca  •  14 Februarie 2011, 18:03

Cind ai facut sondajul de opinie, sau cum ai ajuns la aceasta concluzie?Numai 90% tin cu u ? Puteai sa scrii 99% ca sa fii mai fericit strutule!!

bdgeorge
bdgeorge  •  14 Februarie 2011, 17:43

fraieri ar fii sa accepte caietul de sarcini "la pachet" .eu nu inteleg de ce trebuei echipe ca Steaua,Rapid,Dinamo si chiar Craiova sa fie bagate "la pachet " cu Branestiul,Bistrita,Medias sau Sportul echipe care nu reprezinta nimic din pc de vedere al audientei. ar trebui sa fie ca in italia sau spania acolo Marii (milan,juve inter,real,barca)isi negocieaza singure drepturile TV.de ce cfr sa fie ia banii lui U cind 90% din Cluj tin cu U nu cu strutocamila CFR

Vezi toate comentariile (3)
Comentează