FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Florin Andone l-a convins pe Aritz Lopez Garai să semneze cu Rapid: "Mi-a vorbit frumos despre echipă şi despre România"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 14:00

Mijlocaşul Aritz Lopez Garai a fost adus în această iarnă de oficialii Rapidului de la Cordoba, iar jucătorul spune că Florin Andone, fostul său coleg de la echipa spaniolă, l-a sfătuit să vină în România.

"Andone mi-a arătat puţin cum sînt suporterii Rapidului şi cum te încurajează. El mi-a vorbit foarte frumos despre Rapid şi despre România.

În plus, soţia celui mai bun prieten al meu este din România, din Piteşti. Şi ea mi-a spus să vin în România şi că nu voi regreta decizia", a spus mijlocaşul spaniol pentru DolceSport.

Într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului Gazeta Sporturilor, Florin Andone a declarat că este fanul echipei Rapid.

"Tata şi fratele meu ţineau cu Dinamo, eu am dat-o cu Rapidul. Mi-e un pic greu să-i urmăresc de la distanţă, dar cred că acum, prin revenirile lui Daniel Niculae şi Săpunaru, vor creşte ca grup", a spus atacantul.

Garai a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Andone, la Cordoba, şi îl laudă pe tînărul atacant român.

"Antrenorul l-a chemat la antrenamente pe Andone şi i-a plăcut cum se pregăteşte. A început să joace şi a reuşit să marcheze trei goluri, ceea ce este bine.

Este un băiat care are o mare dorinţă de a evolua şi dacă se va ţine de meserie, atunci va fi un jucător important pentru naţionala României", a mai adăugat Garai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
doct
doct  •  08 Martie 2015, 17:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

adaugare : nu fcsb , ci WCSB ghena gunoi ghencea !!! adauga-l si pe beloni , nea emi , ca tot sunt ei cei mai arieni.

supereduardo10
supereduardo10  •  07 Martie 2015, 19:32

Normal spiritul rapidist razbate peste mari si tari Florin e rapidist de mic doar nu recomanda FCParnaia no name :)))

dinarad
dinarad  •  07 Martie 2015, 16:41

Bai frate , chiar toti stelistii sint asa pro/sti? Ia uite la ei ce comentarii de copii frustrati si han/di/ca/pati min/tal scriu. Duceti-va bah mai bine la stadion bah si susyinrti-va echipa bah suporterii p/u/l/i/i/ 'ti-ai drecu de i/di/otii drecu' ca sinteti cei mai de ka/kat de pe fatza Pamintului , luavi'as Steaua'n pe/leu. Bravo Rapid , Succes , sper sa va salvati de la retrogradare si sa reveniti acolo unde o cere Istoria , Traditia si Fanii vostrii nemaipomeniti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează