LIGA 1  ·  GAZ METAN

Florin Bratu a semnat cu Gaz Metan Mediaş » Convins cu 15.000€ pe lună!

Articol de — , Vineri, 14 Ianuarie 2011, 00:00

Liber de contract după ce a rupt înţelegerea cu Dinamo, atacantul de 31 de ani a parafat un acord pe două sezoane şi jumătate

Surpriză pe piaţa transferurilor din Liga 1 Bergenbier: Florin Bratu a ales să joace la Gaz Metan pînă în vara lui 2013. Ex-dinamovistul va purta la noua sa formaţie tricoul cu numărul 10, "în cinstea tuturor marilor decari ai României", şi aşteaptă să revină cu goluri multe în prima divizie după o absenţă de 6 luni, cît a durat împrumutul la Litex Loveci.

"Vreau să arăt că sînt «Mitraliera», că mai ştiu care e meseria de atacant. Emoţii n-am, de-abia aştept să înceapă treaba. Gazul e una dintre echipele frumoase ale campionatului, muncim ca să prindem Europa. Fiecare meci va fi important", a declarat ieri "Bratone".

În Mediaş există un puternic fan-club Dinamo, fotbalistul fiind declarat suporter al roş-albilor. "Nu pot să reneg trecutul, sper doar ca fanii s-o susţină pe Gaz Metan. Va fi interesant să joc împotriva lui Dinamo, dar sînt profesionist şi voi încerca să-mi fac datoria pentru Mediaş", a comentat Florin.


"Am avut primele discuţii cu o lună înainte şi am fost încîntat de ofertă. Sînt foarte bucuros pentru că am luat cea mai bună decizie"
Florin Bratu, atacant Mediaş

"Mă bucur că Bratu s-a ţinut de cuvînt, deşi a avut şi alte oferte din ţară şi străinătate. Sînt fericit că l-am convins să vină la Mediaş"
Ioan Horoba, director general Gaz Metan

5 goluri în 13 meciuri a reuşit Bratu la Litex în toamnă, deşi n-a fost în nici o partidă integralist

5 trofee interne
are Bratu: 4 cu Rapid şi unul cu DinamoCine e italianca din prima linie de la Arad care l-a impresionat pe ministrul sănătății

Libertatea

Comentarii (6)

gazistu  •  14 Ianuarie 2011, 17:06

15.000 / luna X 12 = 180.000 / euro + prime = ~ 200.000 pe an

bijuviju  •  14 Ianuarie 2011, 12:40

sa nu zicem HOP pana nu sarim shantzu! sa vedem daca se acomodeaza cu echipa si cu sistemu ca are si el o varsta si calul batran greu il invetzi sa traga caru si din gura putem da toti. sa vedem si golurile. pana atunci ii doresc succes si integrare usoara.

zeusdinolimp  •  14 Ianuarie 2011, 04:40

Se pare ca managerii si patronii din provincie sunt mai inteligenti decat cei din capitala...Bafta Florine!

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1