FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Florin Bratu a semnat cu Gloria Bristriţa » Cum l-au convins Manea şi Pădureanu ;)

Florin Bratu a semnat cu Bistriţa
Florin Bratu a semnat cu Bistriţa

Articol de - Publicat joi, 05 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 13:59

După ce şi-a încheiat socotelile cu Gaz Metan, vîrful de atac Florin Bratu a ajuns la un acord cu nou-promovata Gloria Bistriţa, grupare cu care a semnat în această dimineaţă un angajament valabil pentru un sezon.

“Pentru mine este un pas înainte. La echipă este o atmosferă extraordinară, iar acest aspect m-a determinat să vin la Gloria, unde există un grup unit. Nu am venit pentru bani ci vreau doar să mă lupt şi să joc pentru a da satisfacţie. Domnul Manea, cu care am lucrat în urmă cu 10-11 ani la naţionala de tineret împreună cu domnul Pădureanu mi-au zis că au încredere în mine, iar vorbele lor m-au mobilizat”, a afirmat “Bratone”.


Trupa pregătită de tehnicianul Nicolae Manea va pleca mîine într-un stagiu de pregătire de 8 zile în Austria.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
dreamer123
dreamer123  •  05 Iulie 2012, 20:41

respect florin bratu !

dreamer123
dreamer123  •  05 Iulie 2012, 20:41

respect florin bratu !

mediash
mediash  •  05 Iulie 2012, 14:28

din surse gsp parca a semnat cu u cj de cateva sapt...mult mai mintiti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează