FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Florin Bratu, fascinat de jucătorul care a umilit-o pe Dinamo: "E transferul anului în Liga 1!"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 19:30

Adus în iarnă de la Fiorentina, pentru 2 milioane de euro, Ianis Hagi a impresionat în acest an la Viitorul.

Mijlocașul de 20 de ani a fost lăudat chiar și de Florin Bratu, fostul antrenor de la Dinamo, echipă împotriva căreia Ianis a dat două goluri și o pasă de gol.

" Ianis Hagi e transferul anului în Liga 1. A venit schimbat din Italia, atât fizic, cât și tactic. A avut câteva probleme în Italia, dar revenirea în România a fost de bun augur. A reușit calificarea la EURO cu naționala sub 21 de ani și i-a tras pe cei de la Viitorul după el", a declarat Florin Bratu la TV Digi Sport.

"Și au sunt de aceeași părere. Ianis Hagi s-a remarcat cu tot ce a făcut în acest an"Narcis Răducan, pentru sursa citată

În sezonul 2018-2019, Ianis Hagi a jucat 14 meciuri în Liga 1, marcând 5 goluri.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
sala_dalles
sala_dalles  •  26 Decembrie 2018, 07:25
Postat de Alfred Adams pe 26 Decembrie 2018, 00:15

Bratule, daca esti fascinat de asa jucatori, acum inteleg selectia pe care ai facut o la Dinamo... Fascinat ai fost si de Subotici, Axente??? =)))) ia te de golf, baiatul meu!!! =))))

Cu bratu nu sjungeam asa prost dar avea nevoie sa fie sprint de demagogue ala de David si sa fie lasat sa se debaraseze de figurantul denistor !

6..6..6
6..6..6  •  26 Decembrie 2018, 06:50

Sorry, Iannis Hagi este deja sepranta irosita...ASta daca vrem sa fim sinceri cu noi si mai ales cu el. A trecut spre 21 de ani si inca nu a explodat ca si valaore fotbalistica, la nivelul tatalui sau care la 16 ani si ceva era deja in nationala. Deja e tirziu... Oricit de mult ar vrea Hagi ca fiul sau sa fie mai mare ca el (oare chiar isi doreste asta?), se vede ca Iannis este "fortat". Numele conduce persoana. Ca sa fie invers, lucrurile trebuie sa porneasca din cap si nu din picioare. Iannis a pierdut, mental, batalia cu tatal sau fara sa isi dea seama de asta. Hagi nu-i este suficient fiului sau. Hagi nu e psiholog si nu va fi niciodata.

rocky2
rocky2  •  26 Decembrie 2018, 03:39

Beizadeaua are valoare de liga a treia! Daca Neicuțescu de exemplu, era fiul regelui blatist, acum era capitan la Viitorul!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close