FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost antrenor de la Dinamo se revoltă: „Toată lumea stă degeaba! Ar trebui să fie o problemă națională”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 13:15 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 13:52

Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo, a analizat situația de la formația alb-roșie și este de părere că viitorul „câinilor” este unul sumbru.

Campion cu Dinamo U19 în Liga Elitelor și fost antrenor al primei echipe, Bratu critică actuala conducere a lui Dinamo și este de părere că nu va apărea un investitor care să salveze clubul acum.

„Mi-e greu să cred că va ateriza cineva acum și va pune lucrurile la punct și va face o infuzie de capital. Mi-e foarte greu să cred. Doar cei care sunt acum trebuie să repare lucrurile, să împrumute bani de undeva. Dacă vrei să mergi la Dinamo să vorbești cu un director, cu un manager, n-ai cu cine!

Eu cred că trebuie să fie o problemă națională. Nu se poate să ajungă Dinamo în această situație! Doar suporterii încearcă să le dea de mâncare la Săftica, să plătească deplasările, cu un leu, cu doi lei. Toată lumea stă degeaba, nu face nimeni nimic!", a spus Bratu la digisport.ro.

VIDEO Revine Liga 1! Totul despre meciul dintre Hermannstadt - Diamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV „La Dinamo, se va întâmpla ceva de proporții în două săptămâni” » Cine e omul din umbră care e gata să ajute DDB

EXCLUSIV Ce s-a întâmplat la antrenamentul de astăzi al „câinilor” » Șerdean, mesaj ferm către jucători: „Eu vă semnez dezlegările”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
629690994563561
Sutiman Ilie  •  10 Ianuarie 2021, 10:47

Dinamo arata fața României de azi. Dsr cine dracu vede asta, când toți stați cu ochi în telefoane și sunteți mințiți? Spui ca este prioritate? Pai sănătatea, educația sau cultura ce se întâmplă cu ele? Pădurile care sunt defrișate și poluarea ne ucide copii. Un om cu probleme(cunoscut ca ***) care este obligat sa trăiască cu 500 lei, din care sa ia medicamente, hrana, haine. Iar tu vi și îmi spui mie ca Dinamo este prioritatea? Dinamo acuma ceva ani era condusa de i... ți care o ingropau în datori, dar va plăcea ca erai unul care profita de acest detaliu luând bani. Nu îți era mila când luai salariul acela mare ca vei distruge clubul? Tot aud Borcea, badea, dar nu aud ca ăștia au lăsat datoriile astea astronomie care este greu sa le stingi. Dinamo la ora actuala arata adevărată fata a Românie. Adică una îngropată în datori, furata și umilita de smecherii, iar alți sufere

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  09 Ianuarie 2021, 23:13

De ce nu mai spune nimeni din anturajul lui Dinamp ca pina acum 30 si ceva de ani in urma faceau numai HOTIE NATIONALA, ORDINARII CUM AU DISTRUS ECHIPE CU PALMARESE CARE REPREZENTAU ORASE MARI ALE TARII, acum se vaicaresc peste tot, ceea cea au facut eii in anii din urma acum le vine nota de plata cu FALIMENTUL si direct in Liga a 4 a. Acolo le e locul.

marian1923
marian1923  •  09 Ianuarie 2021, 15:01

Prosopel, prima problema cu adevarat nationala legata de Dinamo a fost in '48 cand s-a infiintat! Nationalizarea! Asta iti spune ceva sau nu ai asemenea cuvinte in vocabular? Inca de la infiintare atat Steaua cat si Dinamo nu au fost decat efectele nationalizarii! Acum vine factura de plata! Este scadenta! Dinamo se desfiinteaza, iar daca *** lui Becali nu ia titlul anul asta, oierul nu o mai finanteaza! Cu CS Steaua situatia este simpla! Ramane pe la a 3 a ca mai sus nu se poate datorita regulilor de la UEFA si controlul cheltuirii banilor publici de la UE! Deci, Hai Steaua si Dinamo, cluburi de hoti, de *** si mafioti!!! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează