FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Bratu îl pune la punct pe Rednic: "A avut destul timp să rezolve problemele, dar e mai ușor să incrimineze pe alții"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 20:29

Florin Bratu, antrenorul lui Aerostar Bacău, fost la Dinamo, a răspuns noilor acuzații lansate de Mircea Rednic în cadrul conferinței de presă de duminică, în care l-a scos pe Bratu vinovat pentru nivelul fizic al unora dintre jucători. 

"Eu sunt vinovat? Era greu să-i aduc pe jucătorii nou-veniți la niște parametri buni într-un timp așa scurt. Am avut un start greu de sezon, m-am văzut nevoit să apelez la Gomelt sau la Popovici sau la alți jucători nou-veniți. Știu bine ce am lucrat și ce am implementat la echipă. Sunt foarte liniștit. Și eu am făcut greșeli, sunt un antrenor tânăr, fără prea mare experiență, dar nu e normal ca el să arunce toată vina spre mine.

Să nu uităm că noul antrenor al lui Dinamo a avut timp două săptămâni în care să poată lucra fizic cu jucătorii care nu sunt la parametri buni. E ușor să incriminezi pe alții. Mi-aș dori de la Mircea Rednic să încerce să redreseze echipă. Dacă nici el, la experiența pe care o are, nu reușește să facă asta, înseamnă că e o problemă foarte mare.  

S-a vorbit foarte mult că Dinamo ia foarte multe goluri când eram antrenor. Dar și Mircea Rednic a primit două goluri de la o echipă de Liga a 3-a. Vreau să văd o îmbunătățire și din acest punct de vedere", a declarat Florin Bratu, la TV Digi Sport. 

"Nu vreau să comit greșelile făcute de alții. Au venit jucători nepregătiți și nu s-a făcut un antrenament separat cu ei. Nu că nu a vrut preparatorul, ci nu a dorit antrenorul. Asta mi-au spus colaboratorii" Mircea Rednic, despre Bratu

Vezi și: Urmează al 4-lea antrenor la Dinamo? Rednic, pe picior de plecare! Ofertă uriașă venită în urmă cu scurt timp

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  05 Noiembrie 2018, 09:29

Bratule,ciocu mic!Rednic va redresa corabia,veți vedea,puțină răbdare.Felicitări pt. îndepărtarea celor 3 jucători,pt. că fotbaliști nu erau.

idi53
idi53  •  04 Noiembrie 2018, 23:22

Dinamovistii nu trebuie sa se critice in public pt ca se fac de rusine!Lasati-l pe cioban si *** lui sa se critice!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  04 Noiembrie 2018, 23:01

Bratule silence

Vezi toate comentariile (5)
Comentează