FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO „De câte ori ai trece de Dawa din 10 încercări?” » Fostul internațional a răspuns fără ezitare: „De 8 ori!”

Joyskim Dawa, fundaș FCSB.
Joyskim Dawa, fundaș FCSB.

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 11:39 / Actualizat marti, 16 mai 2023 12:06

Fostul atacant Florin Bratu (43 de ani), în prezent antrenor la gruparea cipriotă Karmiotissa, locul 9 în clasamentul primei ligi din Cipru, a fost întrebat, în direct la GSP Live, de câte ori l-ar depăși pe Joyskim Dawa (27 de ani), fundașul central de la FCSB, din 10 încercări. Moderatorul Costin Ștucan i-a lansat aceeași provocare și lui Ionel Dănciulescu, pe data de 10 mai, însă atunci „Danciu” a evitat un răspuns direct. 

„Să zicem că te băgăm acum în teren. Există acele exerciții de finalizare, iar tu, ca atacant, trebuie să dai gol. Florin Bratu luat acum, în duel cu Dawa, de câte ori crezi că îl driblează și dă un gol, din 10 încercări?”, a fost întrebarea pe care jurnalistul Costin Ștucan i-a adresat-o lui Florin Bratu, la GSP Live. 

VIDEO. Exercițiu de imaginație cu Florin Bratu. „De câte ori l-ai putea depăși pe Dawa?”

„Din 10 încercări cred că dau un gol. E greu, este un exercițiu specific acesta. Atunci când nu te mai antrenezi zilnic, atunci nu mai ai picioarele pe care le aveai atunci când jucai fotbal. Nu e ușor să revin acum, mai ales că eu am mai avut probleme și cu genunchii.

Dacă l-aș fi prins pe Dawa ca fotbalist, din 10 încercări în 8 aș fi trecut de el. Dar să știți că îl respect, e un fundaș bun. Eu aveam ca principală calitate viteza, dar și o tehnică în regim de viteză apreciată pe atunci. 

Cred că m-aș fi descurcat în situație de unu la unu cu Dawa pe vremea când jucam”, a punctat Florin Bratu, fost atacant cu 15 meciuri și două goluri în tricoul primei reprezentative. 

„De câte ori ai trece de Dawa din 10 încercări?” » Fostul internațional a răspuns fără ezitare: „De 8 ori!”
Bratu în plin fuleu, în tricoul Rapidului

Ajuns vara trecută la FCSB, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 350.000 de euro, Joyskim Dawa a adunat 44 de meciuri în acest sezon în tricoul vicecampioanei, reușind să marcheze de 5 ori și să dea două pase de gol. Camerunezul s-a remarcat prin mai multe gafe făcute în tricoul celor de la FCSB în actuala stagiune. 

Citește și: 

Farul a decis să nu vândă niciun bilet pentru finala cu FCSB! Ce se întâmplă cu galeria roș-albaștrilor

Gigi Becali spune că e gata să revină pe stadion, dar pune condiții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
Dansss
Dansss  •  16 Mai 2023, 17:30

Cand il prinzi intr-o zi mare, chiar si de 12 ori, adica, mai mereu!!!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  16 Mai 2023, 17:06
Postat de baddog26 pe 16 Mai 2023, 15:21

Dawa și Tamm,nu sunt mari scule.Ceea ce s a schimbat în play off,este revenirea în echipa a lui Popescu Ovidiu.Acum FCSB,joaca cu doi închizători de meserie și fundașii nu mai sunt lăsați singuri contra atacanților.In prima parte a sezonului,au fost accidentați atât Șut cât și Popescu.Se juca acolo cu Edjouma,Olaru și Octavian Popescu ori pustiul Radaslavescu.Edjouma este bun dar nu poate juca în același timp cu Olaru,nu sunt complementari.Ambii urca în atac și își părăsesc pozițiile.Acum,atât Șut cât și Ovidiu Popescu,joaca foarte bine tactic,fac mereu presing de întâmpinare și astfel fundașii nu mai reprezintă ultima redută.

Amice,asta cusurul tău...la fel ca Ilie Dumitrecu nu știi ca presing de intampinare e un pleonasm. Spune-i simplu presing, pt. ca sigur îl faci în întâmpinarea cuiva.

Liviurodeanu
Liviurodeanu  •  16 Mai 2023, 15:36

Răspuns caracteristic pentru Bratu. Încrezut și neam prost care din cauza caracterului său nu a făcut nimic peste tot pe unde a fost.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează