FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine vine în locul lui Uhrin? Dinamo are doi antrenori pregătiți: unul din Liga 3 și un șomer

În cazul în care Dusan Uhrin nu va dori să continue la Dinamo, „câinii” au deja în vizor două variante de rezervă.
În cazul în care Dusan Uhrin nu va dori să continue la Dinamo, „câinii” au deja în vizor două variante de rezervă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 20:05 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 21:03

În cazul în care Dusan Uhrin nu va dori să continue la Dinamo, „câinii” au deja în vizor două variante de înlocuire a cehului.

Este vorba despre doi foști antrenori ai „câinilor”, Florin Bratu (41 de ani), liber de contract, și Vasile Miriuță (52), tehnician în Liga 3 la Minaur Baia Mare. Bratu se află în discuții și cu FRF, pentru postul de selecționer al României U21 sau U20.

Ambii sunt pe placul lui Iuliu Mureșan, așteptat să devină în scurt timp noul administrator special al clubului din Ștefan cel Mare.

Cine vine în locul lui Uhrin? Dinamo are doi antrenori pregătiți: unul din Liga 3 și un șomer
Florin Bratu îl consolează pe Liviu Gheorghe într-un meci Dinamo - Juventus 1-2, din 2018

Dinamo are doi antrenori pregătiți: Florin Bratu și Vasile Miriuță

Florin Bratu a antrenat-o pe Dinamo în perioada februarie - septembrie 2018. A terminat pe locul 1 în play-out cu „câinii” în sezonul 2017-2018, însă a dezamăgit la startul noului sezon.

După aventura de la Dinamo, Bratu a mai avut scurte experiențe, nereușite, în Liga 2, la Aerostar Bacău, Turris și Chiajna.

În luna aprilie a acestui an, Bratu a aflat în direct la TV că noul tehnician al „câinilor” este Dusan Uhrin jr., după demisia lui Gigi Mulțescu. „M-aș fi băgat la Dinamo, cunosc foarte mulți jucători din cadrul echipei cu care am mai lucrat, știu ce ar fi fost de făcut”, a declarat atunci Bratone.

Vasile Miriuță, înlocuitorul lui Bratu din urmă cu 3 ani, a pregătit-o pe Dinamo în intervalul septembrie 2017 - februarie 2018. A fost demis după ce a periclitat calificarea în play-off. 

De-a lungul carierei, acesta le-a mai pregătit pe Energie Cottbus, Ceahlăul, CFR Cluj, ETO FC Gyor, ASA Tîrgu Mureș, Chiajna, Hermannstadt și Kisvarda. Cu Baia Mare, a ratat promovarea în Liga 2 sezonul precedent.

Cine vine în locul lui Uhrin? Dinamo are doi antrenori pregătiți: unul din Liga 3 și un șomer
Vasile Miriuță a antrenat ultima oară în Liga 1 pe Hermannstadt

Actualul antrenor al lui Dinamo e descumpănit

Cu transferurile blocate, sperând că, într-adevăr, semnalele dinspre TAS vor fi transpuse în realitate, iar situația să se deblocheze zilele viitoare. „Vă întoarceți luni la antrenamente, la Dinamo?", a fost chestionat Dusan Uhrin, iar antrenorul a replicat, enigmatic: „Poate". "Când veți decide?", a mai fost întrebat tehnicianul care a salvat echipa de la retrogradare. 

Uhrin a replicat cu un emoticon al unei persoane care este pusă pe gânduri 🤔. Cehul este descumpănit de situația financiară, de salariile neplătite, de faptul că jucătorii nu mai sunt atât de uniți, iar tinerii au ajuns să se considere indispensabili pentru echipă, fiind infatuați în fața celor cu experiență și a străinilor!, nu este încântat de sosirea lui Iuliu Mureșan, care, alături de Arpad Paszkany, l-au demis după doar 5 meciuri de la CFR Cluj în primăvara 2009.

Anunțul din ziar care i-a schimbat cariera lui Florin Bratu: „Eram dinamovist, dar ne antrenam cu o singură minge!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Criza se adâncește la Dinamo » Cum poate arăta primul „11”: „câinii” apelează pe un post-cheie la un junior, debutant în Liga 1

De ce ar fi decis Ante Puljic să plece de la Dinamo » Detaliul care l-a deranjat pe croat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
1745flo
1745flo  •  05 Iulie 2021, 11:12
Postat de demolarii pe 05 Iulie 2021, 09:11

Speculații.....sau vorba lui Caragiale: Mofturi......

Așa e monșer, moftangii!÷)

demolarii
demolarii  •  05 Iulie 2021, 09:11

Speculații.....sau vorba lui Caragiale: Mofturi......

popescu222
popescu222  •  05 Iulie 2021, 02:01
Postat de goggu.mecanicul pe 05 Iulie 2021, 01:11

pai parca muresan veea cu antrenorii straini, Conceicao, Mandorlini sau Paulo Sergio erau variante

Te vad postand des, deci ar trebui sa fii obisnuit cu minciunile pe care le zic astia zi de zi despre Dinamo. La o alta stire azi titreaza "Criza de la Dinamo se adanceste" si de fapt citind stirea afli ca o sa joace cu un cuplu de fundasi tineri. Ce legatura are asta cu adancirea crizei? Eu m-am cam saturat de mincinosii astia, imi iau stirile in majoritate de pe alte site-uri si mai intru aici din cand in cand. Apropo, prosport zice ca se intoarce Uhrin.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează