FOTBAL  »  Superliga  »  ACID

Florin Călinescu: "Numirea lui Balint e o decizie proastă. Nu va rezista pînă în vară!"

Gabi Balint
Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat marti, 30 decembrie 2008 00:00

Suporter înfocat al lui Poli, Florin Călinescu este de părere că mandatul lui Gabi Balint pe banca Timişoarei se va încheia înainte de finalul campionatului şi consideră inoportună numirea fostului internaţional pe banca bănăţenilor.

"Decizia numirii lui Balint mi se pare proastă. Nu cred că este născut să fie antrenor. Poate cîntăreţ, compozitor, dar în nici un caz antrenor pentru o echipă care vrea un trofeu.

Sînt banii patronului şi, pînă la urmă, face ce-l taie capul. Totuşi, pînă acum au fost Olăroiu, Hagi..Nu cred că este felul lui Balint de a fi, cel de antrenor. Din cînd în cînd mai revine în iarbă, dar nu cred că se pot obţine performanţe cu el" a spus Călinescu pentru gsp.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
 •  31 Decembrie 2008, 15:58

Daca Florin Calinescu ar avea curiozitatea sa citeasca comentariile si ar avea si bunsimt ar trebui sa nu-si mai dea cu parerea despre Balint si in general despre fotbal (am vazut in Cismigiu pareri mult mai avizate decit ale lui, dar acolo ar putea merge totusi sa se exprime fiind un grup restrins ...) Parerea mea este ca Balint o sa faca treaba buna la Timisoara tocmai pentru ca este un baiat cu bunsimt si cred ca asa cum mi-l amintesc de pe vremea cind antrena Sportul chiar avea idei .

 •  31 Decembrie 2008, 14:52

Daca taceai ,era mai bine.Nasul jos si fruntea sus.LA MULTI ANI!

 •  31 Decembrie 2008, 14:48

fara suparare nea florin , dar chestiunea zilei este urmatoarea: gabi balint este in orice caz un cunoscator si fin analist al fotbalului mult mai competent decit dumneata,iar ca antrenor nu poate fi mai prost decit hagi sau panduru !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează