FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO + FOTO FC Voluntari se cantonează de azi în Polonia » Florin Cernat a anunțat obiectivul din următorul sezon

Florin Cernat +8   FOTO
Florin Cernat

Articol de , - Publicat luni, 26 iunie 2023 11:38 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 13:39

FC Voluntari a plecat astăzi în cantonament. Ilfovenii vor efectua un stagiu de pregătire în Polonia (26 iunie - 6 iulie) . Pe aeroportul „Henri Coandă”, Florin Cernat (43 de ani), directorul sportiv al echipei, a anunțat obiectivul în sezonul viitor de Superliga. 

Oficialul ilfovenilor spune că FC Voluntari va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare în Liga 2, același pe care micuța formație l-a avut și în stagiunile precedente. 

Abia venit la Rapid, Cîrjan i-a pus gând rău rivalei: „Abia aștept să o batem!”
RAPID
Abia venit la Rapid, Cîrjan i-a pus gând rău rivalei: „Abia aștept să o batem!”

VIDEO.Florin Cernat, la plecarea lui FC Voluntari în Polonia: „Obiectivul va fi să rămânem în prima ligă”

„Obiectivul sezonului viitor va fi cel care a fost până acum: să rămânem în prima ligă. După aceea vom vedea ce ne așteaptă, o luăm pas cu pas. Avem primul meci cu o echipă din liga a doua din Polonia, al doilea cu o echipă din prima ligă poloneză și al treilea meci cu campioana Israelului, Beer Sheva.

Runar (n.r. Sigurjonsson) și-a prelungit contractul, a mai venit Crepulja, care după părerea mea e un transfer foarte bun. Au fost mai multe oferte pentru Runar, dar cred că a rămas că îi place Bucureștiul. 

Mă bucur că a rămas, pentru că e un jucător care în multe meciuri din sezonul trecut a făcut diferența și ne-a ajutat foarte mult”, a declarat Florin Cernat, pe aeroportul „Henri Coandă”. 

Florin Cernat, director sportiv FC Voluntari: „Domnul Poenaru o să vină și el în cantonament”

Florin Cernat a mai precizat că Ilie Poenaru (46 de ani), tehnicianul lui FC Voluntari, se va alătura ulterior cantonamentului. Ilfovenii au plecat fără el în Polonia în această dimineață.

„Nu începe o nouă eră, începe un nou campionat. Domnul Poenaru o să vină și el în cantonament, cum să nu vină? Normal că vine și el. Nu știu dacă e vreun adversar accesibil în primele etape din noul sezon, primele meciuri vor fi foarte grele, pentru că toate echipele vor veni din pregătire. Nu vor fi 100 % din punct de vedere fizic. 

Se anunță un sezon foarte greu de Liga 1”, a mai precizat Florin Cernat. 

FOTO. FC Voluntari a plecat în cantonamentul de vară

+4 FOTO

Lotul deplasat de FC Voluntari în cantonamentul din Polonia

  • Portari: Jesus Fernandez, Octavian Vâlceanu
  • Jucători de câmp: Doru Andrei, Andreas Vlăduț, Igor Armaș, Radu Boboc, Angelo Cocian, Lukas Droppa, Andrei Dumiter, Daniel Florea, Patricio Matricardi, Kevin Meleke, George Merloi, Alexandru Munteanu, Adam Nemec, Cristian Paz, Robert Popescu, Mihai Răduț, Valentin Mărgărit, Ricardinho, Andreas Niță, Roberto Voican, Runar Sigurjohnsson, Ljuban Crepulja

Ce amicale va juca FC Voluntari în Polonia 

Ilfovenii vor disputa 3 meciuri de pregătire în cantonamentul din Polonia. 

  • cu FC Katowice, pe 28 iunie 
  • cu Ruch Chorzow , pe 30 iunie
  • cu Hapoel Beer Sheva, pe 4 iulie

Citește și: 

Contre în direct pe tema rezultatelor naționalelor: „Suntem vai de mama noastră!” vs „Ori nu vrei să înțelegi, ori vrei să facem polemică”

Ciprian Marica îl trage la răspundere pe Emil Săndoi: „Eu nu înțeleg selecția asta. Dacă toată lumea zice că e cel mai bun, să nu-l văd în teren...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează