FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Răspuns tăios pentru Dan Șucu, dinspre Voluntari: „Să-și vadă de ale lui!”

Dan Șucu, acționar Rapid
Dan Șucu, acționar Rapid

Articol de , , - Publicat miercuri, 28 decembrie 2022 13:53 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2022 14:14

Florin Cernat (42 de ani), directorul sportiv de la FC Voluntari, i-a răspuns lui Dan Șucu, acționar la Rapid, care a propus ca banii din drepturile de televizare să fie împărțiți și în funcție de audiențele generate de fiecare club în parte.

Dan Șucu, deținătorul a 50% dintre acțiunile de la Rapid București, s-a declarat nemulțumit de modul în care LPF și eAD, firma care deține drepturile TV din Liga 1, distribuie banii către cluburi.

El a propus ca la împărțire să se țină cont și de audiențele generate de fiecare club, nu doar de performanțele sportive ale acestora: „Drepturile trebuie să se împartă, în cea mai mare parte, pe bază de câtă audiență ai generat”.

E gata: Ioan Ovidiu Sabău revine ca antrenor în Superliga!
U CLUJ
E gata: Ioan Ovidiu Sabău revine ca antrenor în Superliga!

Florin Cernat, directorul sportiv de la FC Voluntari, i-a răspuns lui Dan Șucu

„Cred că ar fi mai bine ca fiecare să vorbească despre echipa lui. Așa, să ne dăm cu părerea în stânga și în dreapta...

De asta nici nu mai avem fotbal, căutăm întotdeauna cârcotă, ceartă și să vedem ce face vecinul. Hai să ne vedem de ale noastre, e mai bine așa”, este răspunsul venit astăzi de la Florin Cernat, oficial la FC Voluntari. 

De ce nu le-ar conveni celor de la FC Voluntari schimbarea propusă de Șucu

FC Voluntari ar avea de suferit dacă o astfel de modificare ar fi implementată, având în vedere că are un bazin mic de fani. Echipa ilfoveană este singura din Liga 1 cu o medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu mai mică de 1.000.

Sportiv, ilfovenii stau foarte bine. Au încheiat sezonul trecut pe locul 4, ceea ce le-a adus în conturi 2,23 milioane de euro. Rapid, a noua, a primit doar 1,5 milioane, deși meciurile giuleștenilor adună mult mai mulți oameni în fața televizoarelor.

Mai multe știri din Liga 1:

Patru talente U21 promițătoare din Superliga: Octavian Popescu, cea mai mare cotă de piață, 9 milioane de euro

CFR Cluj pregătește o nouă mutare: un fotbalist cu 4 selecții și un gol în tricoul naționalei Germaniei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
mafa
mafa  •  30 Decembrie 2022, 10:34
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 28 Decembrie 2022, 21:38

si daca intra juma de capmionat in faliment? Se bazeaza pe acei bani

Asa este !!...ne-am invatat cu cerseala si cu mila ca sa pice ceva si pentru cainele din ograda....

corbea
corbea  •  29 Decembrie 2022, 11:19

O propunere de bun simt,indiferent de cine o face... Aplecam urechea la toate bazaconiile si prostiile oferite de unii conducatori, comentatori sau alti oracoli si cand vedem ceva normal dam cu pietre....Eu stiu ca desertul vine dupa ce mananci asa ca normal ar fi ca drepturile (veniturile) din tv. sa vine ca un bonus... il folosesti pentru dezvoltare nu ca sa traiesti doar din el.....Cine nu poate sa-si asigure fondurile necesare nu are ce sa caute in fotbal... Din aceasta cauza avem un campionat bolnav, plin de blaturi si aranjamente....Chiar daca raman jumatate din echipe cel putin astea vor fi pe picioarele lor, cine nu poate face fata la revedere... Este una din caile de revigorare a fotbalului autohton si obligatoriu schimbarea celor care se ocupa la nivel de conducere....Masuri simple si de bun simt....

Daniel1959
Daniel1959  •  29 Decembrie 2022, 08:50

Este foarte simplu !! Nu ai spectatori la meci inseamna ca nu exista interes pentru acel sport in acea comunitate ;localitate;oras etc. Este o crima sa investesti bani publici vezi Voluntari,Clinceni,BranestiUrziceni in stadioane echipe etc. pentru citeva persoane.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează