FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVAMAXIMA.RO

Florin Costea, aproape de Atletico Madrid: "Preţul transferului? 5 milioane!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2010 00:00

Impresarul lui Florin Costea, Franjo Vranjkovici, anunţă că vedeta Universităţii Craiova este foarte aproape de un transfer în Primera Division, la Atletico Madrid.

"Am avut trei echipe care l-au dorit şi îl doresc pe Florin, este vorba de Fulham, West Ham şi Everton, dar transferul nu se poate realiza fiindcă jucătorul nu poate primi drept de muncă.

Îi lipsesc trei meciuri la echipa naţională, din acest motiv nu am reuşit să materializăm transferul. Am cerut documentaţia de la federaţia română, am depus-o spre analiza forului englez şi, în ciuda talentului sau, răspunsul englezilor a fost negativ.

Am sperat până în ultima clipă că vor face o excepţie, fiindcă în anumite circumstanţe este posibil. Suntem în discuţii avansate cu Atletico Madrid. Preţul transferului este de 5 milioane de euro, iar eu sunt foarte încrezător, fiindcă am o relaţie foarte bună cu clubul din Madrid", a spus Franjo Vranjkovici în Cancan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
 •  17 Ianuarie 2010, 11:43
Postat de pe 16 Ianuarie 2010, 21:31

c Cata lume isi deapana frustrarile aici,stiti care e atacul de la Atleti? Kun,Forlan,Ibrahim si pe deasupra se incorporeaza aproape mereu Reyes,Jurado si Simao. ce sa caute paduchiosul de costea aici?sa le care echipamentul la antrenament? sau poate la echipa filial care e in a 3 divizie. Viva mi Atleeeeeti

din ce ai scris tu rezulta clar care este conditia ta in spania: de sluga supusa a ibericilior, le stergi kakattul de la kur cu devotament si incerci in van sa pozezi in altceva cand te intorci in tara. jiho de puta!

 •  17 Ianuarie 2010, 11:39
Postat de jean.ct pe 16 Ianuarie 2010, 16:26

mai repede tu semeni a caricatura, fl.costea merita o sansa la Los Colchoneros, quique flores e un antrenor care stie sa lucreze cu jucatorii

s-a gasit un bisnitar tuciuriu din constanta sa comenteze pe aici. vezi-ti de echipa ta din liga secunda si atunci cand veti avea si voi un jucator de talia lui fl. costea te rugam sa postezi mesaje pe net. adica peste 50 de ani.

 •  17 Ianuarie 2010, 11:34
Postat de pe 16 Ianuarie 2010, 19:33

Mare scula si costea asta.Daca-mi aduc bine aminte a mai existat un fotbalist,oltean,tot golgeter,cu un coeficient de inteligenta f.ridicat,a jucat si pe la steaua,apoi in Spania,unde este si acum.Se numeste Claudiu Raducan.Costea este copia lui Claudiu.

daca-ti aduci bine aminte acel fotbalist oltean despre care vb nu a jucat niciodata la universitatea craiova. a fost in schimb idolul stelistilor ceea ce spune multe despre gradul de inteligenta al suporterilor acelei echipe. si nu uita ca mult iubitul capitan al stelei - radoi era tot oltean........

Vezi toate comentariile (76)
Comentează