FOTBAL  »  Superliga  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

Florin Costea înapoi în Bănie? » Dragomir: "Dacă «Ştiinţa» va fi reprimită în Liga a 2-a, toţi jucătorii revin la echipă"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 20:17

Şeful LPF, Dumitru Dragomir, a oferit o ipoteză spectaculoasă în cazul în care Adunarea Generală va decide pe 14 mai că decizia Comitetului Executiv de a dezafilia gruparea din Bănie a fost eronată.

"Dacă Adunarea Generală va decide că excluderea a fost gresită, Craiova va reveni în Liga a 2-a, iar jucatorii vor reveni la echipă. Contractele lor n-au fost suspendate nici o clipă, lor doar li s-a dat dreptul la muncă pentru alte echipe. Contractele vechi nu s-au eradicat deoarece decizia CEx e temporară. Cluburile ştiau asta cînd au luat jucătorii, şi-au asumat un risc.

Mititelu va trebui să le plătească salariile conform vechilor contracte. Dacă n-are bani, atunci vor deveni liberi. Eu cred că n-o sa aibă de unde, dar dacă va avea, bravo lui!", a declarat azi Dragomir la Fanatik Show de pe DigiSport.

"Mititelu nu va scăpa însă. S-a descoperit acum că are acelaşi Certificat de Identitate Sportivă pe două socitetăţi. Ăsta e fals în acte", a mai spus Dragomir.

La începutul acestei luni, procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe sediul LPF, pe bunurile lui Dumitru Dragomir, ale lui Mircea Sandu şi ale celorlalţi membri CEx în dosarul dezafilierii Craiovei.

39 de jucători a pierdut gratis Craiova în urma deciziei de dezafiliere provizorie dictată de CEx vara trecută

250 de milioane de euro sînt despăgubirile pe care Mititelu le solicită în instanţă pentru pierderile suferite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
merace
merace  •  18 Aprilie 2012, 18:33

Mitica o cam scalda. Probabil vrea sa il impace pe Mititelu, dandu-i jucatorii indarat, in speranta sa nu mai ceara Craiova si alte daune. Dar anul de campionat pierdut?! Dar pierderile financiare care au rezultat din asta?! Dar dezafilierea abuziva a Craiovei de catre FRF?! Daca vinovatii nu platesc pe bune, si actuala conducere si metoda de lucru a FRF se mentine, nimeni nu garanteaza ca ei mai organizeaza corect campionatul si fotbalul. Mitica ar trebui sa isi asume raspunderea. La fel si FRF. Daca iubesc mai mult fotbalul romanesc decat propriile lor scaune si afaceri.

forza.stiinta
forza.stiinta  •  18 Aprilie 2012, 09:12

la disperare oamenii fac si vorbesc prostii, asta cu mitica

blue_sky
blue_sky  •  18 Aprilie 2012, 00:05

Alta aberatie marca Dragomir, jucatorii astia au semnat contracte pe mai multi ani cu echipele la care joaca, deci mai papagalule, cum crezi ca vor reveni inapoi?Iar Mititelu a distrus Craiova, dar asa e cand ajunge unul din galerie mare patron!Ca sa fii patron trebuie sa ai bani multi sa poti tine o echipa, iar Mititelu s-a facut de kakao!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close