FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Florin Costea rupe tăcerea! Adevăratul motiv al rupturii de FCSB: „Becali a fost problema. Toată lumea știe ce se întâmplă acolo”

Laurențiu Reghecampf și Florin Costea, în perioada de la FCSB  // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Laurențiu Reghecampf și Florin Costea, în perioada de la FCSB // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 13:52

Florin Costea (34 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live din această dimineață. Atacantul, ajuns la Viitorul Dăești, în Liga 3, a rememorat perioada petrecută la FCSB.

Aventura lui Florin Costea la FCSB n-a fost una de lungă durată. Intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, olteanul a plecat de la roș-albaștri după doar un sezon. Periplul acestuia la FCSB a coincis cu mandatul lui Laurențiu Reghecampf.

 

„La FCSB joacă cine vrea patronul. Problema a fost la Becali, nu la Reghecampf. N-a fost nicio problemă între mine și Reghecampf. Toată lumea știe, trebuie să joace doar anumiți jucători. Eu venisem gratis la club, pe alți jucători se plătiseră sume importante de bani. Asta a fost problema”, a spus Florin Costea, la GSP Live. 

În perioada respectivă, a existat o legendă conform căreia Florin Costea a întârziat la masă într-un cantonament. Furios, Reghecampf i-ar fi oferit apoi fotbalistului o portocală. Informația a fost dezmințită azi de Florin Costea: „Nu, e prima oară când aud așa ceva!”.

Vezi și:Când vom avea VAR în Liga 1? » Gazeta prezintă în detaliu pașii care trebuie făcuți pentru a fi introdus sistemul de arbitraj video în România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
martinpen
martinpen  •  19 Iulie 2019, 18:58

Si care e treaba cu portocala?

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  19 Iulie 2019, 17:20

Adevarul este ca a fost un jucator slab. Talentat, este adevarat. Dar nu talentul joaca. Daca nu a dat randament, a plecat. Se stie ca Becali nu asteapta prea mult. Daca el venise gratis, cu atat mai mare ar fi fost profitul daca ar fi plecat pe bani buni. Tot ce spune acest fost jucator constituie scuze care nu folosesc nimanui. Scuzele cu care a pacalit si fotbalul, cat timp a jucat.

capca1
capca1  •  19 Iulie 2019, 17:16
Postat de Constantin Mosnegutu pe 19 Iulie 2019, 15:44

Apropo... dle stiucan... dv nu sunteti pe lista numelor grele concediate?

Nope, din păcate !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează