FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - SEPSI 0-2

VIDEO Florin Gardoș a aruncat prosopul și regretă că a rămas la Clinceni: „Suntem disperați! Nu știu dacă se întâmplă în alte țări, nu găsesc motive de optimism”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0. Florin Gardoș (33 de ani), fundașul ilfovenilor, nu vede nicio cale de ieșire din situația actuală. Clinceni e ultima în Liga 1 și are mari probleme financiare. +7   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0. Florin Gardoș (33 de ani), fundașul ilfovenilor, nu vede nicio cale de ieșire din situația actuală. Clinceni e ultima în Liga 1 și are mari probleme financiare.

Articol de , - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 20:04 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 20:41

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0. Florin Gardoș (33 de ani), fundașul ilfovenilor, nu vede nicio cale de ieșire din situația actuală. Clinceni e ultima în Liga 1 și are mari probleme financiare. 

Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe 0-2. Zero pe linie » Cristiano Bergodi, lecție deschisă pentru Ionuț Chirilă
ACADEMICA CLINCENI - SEPSI 0-2
Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe 0-2. Zero pe linie » Cristiano Bergodi, lecție deschisă pentru Ionuț Chirilă

„Ne mai gândim la program? Suntem disperați să luăm puncte. Abordăm cam la fel toate meciurile. E o situație dificilă. Dificilă e puțin spus. Partea financiară e doar vârful aisbergului. Sunt probleme pe toate planurile, sportiv, organizatoric, financiar. Suntem și cu moralul cum suntem, nu am reușit să câștigăm niciun meci. 

Mi-e greu să îmi închipui o situație mai grea la o echipă de fotbal. Nu mi se pare normal să ne plimbăm de pe un stadion pe altul, nu știu dacă se întâmplă în alte țări civilizate. La Călărași a fost cel mai dificil, era distanța mare. La Dinamo a început să se strice gazonul...”, a spus Gardoș.

Florin Gardoș, sincer: „Oarecum regret că am rămas la Clinceni”

Florin Gardoș a fost convins de Ilie Poenaru, fostul antrenor, să rămână la Academica Clinceni. În vară, lotul s-a schimbat radical. Printre fotbaliștii care au plecat se numără și Cristi Tănase, Adi Popa și Raul Rusescu.

„Oarecum regret, da. Dar era greu să anticipez ce se va întâmpla. Performanțele de anul trecut erau greu de egalat, dar nu mă gândeam că vom fi pe ultimul loc. Mă gândeam la primele 10, am zis să rămân. 

M-a convins Ilie în momentul respectiv. Nu am niciun motiv să fiu optimist. Chiar încerc și încercăm să ne legăm de orice, dar mi-e greu să găsesc ceva pozitiv”, a concluzionat Gardoș. 

Clasamentul în Liga 1 după Clinceni - Sepsi 0-2

Academica Clinceni rămâne fără victorie după primele 16 runde. Are doar 4 puncte și ocupă ultima poziție în Liga 1. Sepsi urcă de la venirea lui Bergodi. Pentru moment ocupă locul 10, cu 17 puncte. Este la 8 lungimi de play-off.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 19 noiembrie » Ar trebui ca Federația să insiste pentru a-l pune pe Hagi la națională?

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Războiul cu Edi lasă urme: un titular de la FCSB, pe făraș! Ce spune Anamaria Prodan despre transfer

La 34 de ani a refuzat oferta de la FCSB și acum explică de ce

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează