FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Florin Gardoş, după ce a semnat cu Southampton: "Visul meu mi se împlinise cînd am ajuns la Steaua"

Articol de - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 23:36

Omul care pleacă la un salariu de 1,2 milioane de euro spune că momentul vieţii lui s-a consumat în momentul în care a semnat cu echipa din Ghencea.

Florin Gardoş a revenit în România după ce a semnat vineri seară un contract cu formaţia din Premier League, Southampton. La sosirea în ţară, acesta a vorbit despre ce a găsit la noua sa formaţie: "Colegii m-au primit foarte bine în Anglia, dar am făcut un singur antrenament cu ei, pentru că m-am ocupat mai mult de acte. Sînt fericit, momentan nu realizez cu adevărat ce s-a întîmplat cu mine, dar încet, încet, o să revin cu picioarele pe pămînt! Nici mie nu mi-a venit să cred că s-a realizat acest transfer pe o astfel de sumă, una uriaşă, la care eu nu mă aşteptam!".

Fundaşul central de 25 de ani va cîştiga un milion de lire pe sezon, adică peste 1,2 milioane de euro, dar a oferit un răspuns şocant în momentul în care a fost întrebat ««Florin, prin acest transfer, ţi s-a îndeplinit un vis?»». "Nu. Visul meu s-a împlinit în momentul în care am ajuns la Steaua. Asta mi-am dorit de cînd eram copil şi mi s-a îndeplinit în 2010. O să-mi fie greu acum, cînd o să merg la băieţi, să-mi iau la revedere", a spus Florin.

Primul meci peste o lună
Florin a dezvăluit şi discuţiile pe care le-a purtat cu cei din Anglia în ceea ce priveşte forma sa fizică: "Din punct de vedere medical sînt bine, dar cred că mai am nevoie de patru săptămîni pentru a ajunge la nivelul celorlalţi colegi. Am pierdut o mare parte din pregătire la Steaua. Dacă nu eşti pregătit fizic nu ai cum să faci faţă într-un campionat atît de puternic".

"Regret că nu voi evolua cu Steaua în Champions League. O să-mi pară rău de multe lucruri pe care le-am făcut în România. Southampton este un oraş mai mic decît Bucureştiul, e puţin deprimant, dar o să mă acomodez" (Florin Gardoş, fundaş Southampton)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 18:43
Postat de doru5 pe 17 August 2014, 12:11

Mai idiotule , macar Chiriches mai joaca din cand in cand si asta la o echipa foarte puternica din cel mai puternica campionat din lume , nu face banca cum o facea Torje la echipe ce se bateau sa scape de retrogradare !!! Si asta pe bani multi!!!!

joaca, joaca, l-am vazut si eu, acum vreo 7-8 zile, la un club de biliard. joaca bine, sa stii..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 18:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

..)) e prostituat sau cum ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 13:14

foarte bine. sa fii sanatos, sa nu mai accidentezi pe alti copii, da ?..))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează