Articol de , , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 14:51 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 16:49

Florin Gardoș (35 de ani), fost fotbalist la FCSB vreme de 4 ani, a prefațat derby-ul cu Rapid și a comentat pe seama duelului din această seară, ora 21:00, dintre CSA Steaua și giuleșteni.

În această săptămână, Rapid va înfrunta ambele echipe care își revendică statutul de continuatoare a Stelei istorice, pe FCSB în campionat (duminică, ora 20:30), respectiv pe CSA Steaua în Cupa României (astăzi, 21:00).

Ion Crăciunescu propune 5 variante pentru șefia CCA: „În primul rând el. Totul îl recomandă”
CCA
Ion Crăciunescu propune 5 variante pentru șefia CCA: „În primul rând el. Totul îl recomandă”

Florin Gardoș: „Nu mai sunt convins că FCSB va câștiga titlul”

Florin Gardoș, dublu campion alături de FCSB, a prefațat ambele confruntări. Legat de FCSB, aflată într-o pasă proastă, acesta a spus:

„Ca lot, FCSB e clar cea mai bună echipă, e ceva diferență între ei și ceilalți. Au început foarte bine campionatul, dar nu mai sunt convins cum eram la începutul sezonului că vor câștiga titlul. Știți situația, nu știu dacă sunt oportune intervențiile patronului. Cred că ăsta este singurul risc”.

Florin Gardoș: „Mă voi uita câți oameni vor fi în tribună la Steaua - Rapid”

Fostul stoper a evitat să se pronunțe când a fost întrebat care dintre meciurile Rapidului este „cu adevărata Steaua”. El lasă numărul de spectatori să vorbească:

Eu nu cred nimic, mă voi uita câți oameni vor fi în tribună și voi decide apoi”.

Florin Gardoș, despre Vlad Chiricheș: „Știu prin ce a trecut. E super frustrant”

Gardoș a comentat și situația lui Vlad Chiricheș, care ar putea reveni cu Rapid direct în primul 11 al FCSB-ului, după mai bine de două luni de absență.

„Eu zic că este un plus. E frustrant, am trecut prin multe momente de genul ăsta. Știu cum e să revii, să ai dorință și ambiție, să vrei foarte mult să faci ceva, și să intervină o problemă musculară, de exemplu. E super frustrant, sunt convins că este la fel pentru el.

Îmi doresc doar să fie bine. Calitate are, asta este clar. Sper să fie OK, după ce lipsești o perioadă ai nevoie de ceva acomodare, dar are totuși un nivel de experiență și îi e un pic mai simplu, nu cedează la presiune. Va fi un meci super interesant”.

Mai multe știri de actualitate: 

Un nou termen în procesul pentru marcă între FCSB - CSA Steaua » Florin Talpan s-a enervat

Cât va sta Claudiu Petrila la Marijana Kovacevic » Ce sumă trebuie să achite Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”