FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Gardoș surprinde: „Tănase nu este greu de marcat” » Alți doi jucători de la FCSB l-au impresionat: „Foarte multă calitate”

Florin Tănase, FCSB // foto: Imago
Florin Tănase, FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 10:15 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 10:42

Florin Gardoș (32 de ani), integralist în meciul pierdut de Academica Clinceni cu FCSB, scor 0-2, s-a declarat impresionat de doi jucători ai „roș-albaștrilor”. Printre ei nu se numără și căpitanul Florin Tănase (26).

Deși a înscris 21 de goluri în acest sezon de Liga 1, Florin Tănase nu reușește să-și impresioneze toți adversarii. Florin Gardoș, fundaș la Academica Clinceni și fost jucător la FCSB, a evidențiat calitățile a doi fotbaliști de la FCSB, Moruțan și Octavian Popescu. În schimb, despre Tănase a lăsat de înțeles că este un adversar ușor de anihilat.

Florin Gardoș: „Tănase nu e foarte greu de marcat”

„Nu am simțit că (Tănase) e un jucător foare greu de marcat. În sezonul regulat și-a creat foarte puține ocazii si am și câștigat acel meci cu 1-0. Mai sunt Moruțan, Octavian Popescu, jucători care oricând pot avea o execuție și să înscrie. Octavian Popescu e un jucător într-adevăr cu foarte multă calitate, dar mai contează mult și ce se întâmplă în afara muncii, în viața de zi cu zi. Eu nu îl știu, dar sper că e un copil serios. Practic, are toate calitățile ca să ajungă fotbalist foarte bun, depinde doar de el”, a declarat Gardoș.

Fundașul echipei lui Ilie Poenaru a abordat și subiectul pregătirii fizice a celor de la FCSB, puternic dezbătut în ultima vreme:

„Pe lângă faptul că am trăit acolo și știu cum m-am simțit, în perioada de iarnă FCSB a fost singura echipă care s-a pregătit în străinătate și am mai văzut imagini cu antrenamentele lor și mi-am adus aminte de perioada când lucram și eu lucruri similare. Și gândul meu era că ce bine mi-ar prinde un antrenament ca acela, pe iarbă, un meci amical. Noi am făcut pe sintetic în acea perioadă, deci ne-a fost mult mai greu. Așa că nu cred că a fost o problemă fizică la FCSB”, a spus Florin, pentru digisport.ro.

4 trofeea cucerit Gardoș la FCSB: două titluri de campion (2013 și 2014), o Cupă (2011) și o Supercupă (2013)

VIDEO. Dumitru Dragomir, dezamăgit de Olimpiu Moruțan: „A jucat singur! Trebuie ca cineva să-l disciplineze!

Mai multe știri din Liga 1:

Veste bună la Dinamo! Un titular s-a refăcut și e gata de meciul cu Viitorul

Leo Grozavu a atacat FRF după partida de la Botoșani: „O decizie aberantă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
steauaeuna
steauaeuna  •  08 Mai 2021, 13:11
Postat de cj666 pe 02 Mai 2021, 11:16

pai cand ai 7 fecesebe in liga 1 e greu sa nu fii golgheter.

Spune macar una. N-ai de unde pentru ca in Liga1 este marea echipa FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI.

prazilian
prazilian  •  02 Mai 2021, 13:08

Din pildele lui Gardos :))))

ali.bec
ali.bec  •  02 Mai 2021, 11:24

Lemn Tanase, visul muncitorului forestier

Vezi toate comentariile (4)
Comentează