FOTBAL  »  LIGA 1  »  GLORIA BISTRIŢA

Florin Manea: "Moraes e un tip deştept, nu se va pune contra clubului dacă Gloria nu se înţelege cu Steaua"

Junior Moraes
Junior Moraes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2011 13:35

Impresarul Florin Manea spune că discuţiile pentru Junior Moraes sînt încă deschise, iar oferta de la o formaţie din Rusia, foarte probabil Kuban Krasnodar, este încă valabilă, însă suma oferită este sub ceea ce vrea preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu.


"Eu am avut o ofertă scrisă din partea unui club cu care eu am negociat, o echipă din Rusia, nu voi spune numele, dacă vrea domnul Pădureanu să spună, e OK din partea mea. Suma oferită era sub preţul cerut de Pădureanu de 1 milion de euro plus TVA.

Eu sînt în Antalya, cu Gloria la hotel, am văzut că a venit ieri domnul Ioan Becali, au discutat, dar domnul Pădureanu ştie cel mai bine.  Moraes e la antrenamentul echipei, dacă s-ar fi înţeles cu Steaua nu cred că mai era acolo.

Moraes şi-a dorit şi îşi doreşte în continuare să plece, dar e un tip deştept, nu se pune contra clubului", a spus Florin Manea la televiziunea sportro.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (4)
bebefulger
bebefulger  •  02 Februarie 2011, 14:49

looll =

iulix73
iulix73  •  02 Februarie 2011, 12:08

Eu unul nu mai inteleg nimic !!! Acest " Florin Manea " al cui impresar este ?? Moraes nu a semnat cu fratii Becali ?? Si daca da ,atunci ce vb asta ??? Nimeni nu stie nimic dar toti stiu ....

imperator
imperator  •  02 Februarie 2011, 11:00

Ne-a lasat ci0by cu okii in soare,nici macar 1 € nu a cerut pe Kapi sa poata plusa la Moreas, halal afacerist.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează