FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - UNIREA ALBA IULIA 1-1

Florin Marin a demisionat! Ştefan: "I-am spus să găsească o soluţie, iar el a demisionat!" :X

Florin Marin, Marin, Ceahlaul
Florin Marin, Marin, Ceahlaul

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2009 00:00

UPDATE 16:30 // Florin Marin şi-a dat demisia! Gheorghe Ştefan a confirmat la sptfm demisia antrenorului de la Ceahlăul:"Eu am avut o discuţie cu Florin Marin şi cu secunzii sîmbătă seară şi le-am zis să găsească o cale de a ieşi din criză. Ei au găsit soluţia: şi-au dat demisia!"

Antrenorii secunzi ai Ceahlăului, Mihai Ionescu, Costel Ilie şi Radu Lefter, şi-au depus demisiile, în timp ce principalul Florin Marin le-a dezvăluit apropiaţilor că va face acelaşi gest dacă oficialii clubului vor accepta ca cei trei să părăsească echipa.

"Eu m-am decis să fac acest pas, în urma discuţiei avute cu colegii mei Costel Ilie şi Mihai Ionescu şi văd că şi colegii mei au făcut la fel. Nu ştiu dacă decizia este definitivă. Depinde de conducerea administrativă a clubului"
, a declarat Radu Lefter, antrenorul care se ocupă cu pregătirea portarilor.

Principalul Florin Marin le-a precizat unor apropiaţi că în cazul în care va demisiona o va face în prezenţa preşedintelui de onoare Gheorghe Ştefan şi asta numai dacă demisiile secunzilor vor fi acceptate. Ar fi a doua oară când Marin părăseşte gruparea nemţeană în acest sezon, după ce la mijlocul lunii septembrie a fost demis şi reinstalat în funcţie după numai 10 zile.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  26 Octombrie 2009, 10:19

unde este echipa ceahlaul de altadata , cand toata lumea se temea de noi k de "dracu"!!! ne este dor sa venim la stadion si sa ne bucuram de fiecare succes al echipei! acum........... este nevoie de un antrenor care sa scoata echipa asta din anonimat si sa o duca acolo unde-i este locul in primele 10 echipe!! hai ceahlaul!!!

 •  25 Octombrie 2009, 19:39

Victime sigure ceahlaul si bistrita la retrogradare numai merge ,,,cu din ale a intarcat balaia. forta fcm. bacaua?

 •  25 Octombrie 2009, 19:38

gelu cracana, pupincuristul sef al "blatistilor" de sub Pietricica ar trebui sa scrie o carte despre "generatia de kkkatt", aia care face naveta din a in b din 2004 incoace!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează