FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - VOLUNTARI 0-0

Florin Marin a găsit explicațiile semieșecului de la Târgu Mureș: "Am pierdut mult din acest motiv"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 22:28

Florin Marin, antrenorul celor de la FC Voluntari, s-a declarat mulțumit de punctul scos de echipa sa pe terenul lui ASA Târgu Mureș, criticând totodată starea gazonului ardelenilor.

"În ciuda condițiilor, a fost un joc bun, cu ritm, ambele echipe au jucat cu intensitate. După ocaziile pe care le-am avut, meritam să câștigăm, dar am suferit la pasa finală. 

Este un punct câștigat în deplasare, venim după trei meciuri fără înfrângere și sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. 

Eu am jucători tehnici, care nu s-au descurcat pe acest teren greu. Pasele n-au avut intensitate, am pierdut multe mingi din acest motiv.

La cum văd eu lucrurile, terenul nu poate fi refăcut. Ar trebui să găsească o soluție, să joace în altă localitate, pentru că în astfel de condiții nu putem juca fotbal", a spus Florin Marin, la TV Digi Sport.

ASA Târgu Mureș și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în primul meci din etapa a 25-a din Liga 1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
redshow
redshow  •  25 Februarie 2017, 09:25

Contele Dracula anteneaza ???

borat101
borat101  •  25 Februarie 2017, 09:03

Saracul, ce mai cauta in Florin Marin sa antreneze in Fotbalul Romanesc. Pensia il asteapta acasa de ii sta treningul ala pe el ca pe ghimpi si el inca mai incearca sa antreneze in fotbal. Se vede clar in ce hal a ajuns fotbalul Romanesc, mafia din fotbalul Romanesc angajeaza direct de la Azil de batrani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează