FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CHIAJNA 1-0

Florin Marin are ambiții mari după prima victorie pe banca lui ACS Poli: "Vreau s-o bat din nou pe Steaua!"

Florin Marin, 62 de ani, e cel mai experimentat tehnician din L1. Și-a început cariera de
Florin Marin, 62 de ani, e cel mai experimentat tehnician din L1. Și-a început cariera de "principal" în 1992

Articol de - Publicat luni, 31 august 2015 00:00

Florin Marin le-a pus gînd rău campionilor, pe care i-a îngenuncheat în sezonul trecut chiar la București, și cu Oțelul, și cu Ceahlăul.

- Felicitări, domnule Florin Marin! Cum e, satisfăcut de prima partidă ca antrenor al lui Poli?
- Da, pot spune că sînt mulţumit în ansamblu, deși cu siguranţă se putea să iasă mult mai bine. Din punctul meu de vedere, scorul trebuia să fie mai mare, chiar dacă am întîlnit o echipă ce a stat excelent pe teren şi care ne-a pus cîteva probleme.

- Pe scurt, ce ați putut schimba în numai cîteva zile la Timișoara?
- Am avut un discurs în faţa jucătorilor şi le-am spus că dacă nu-şi vor schimba atitudinea şi nu vor da totul pentru Poli, nu vom rezolva nimic. Dacă nu sîntem un grup unit, nu avem cum să reuşim pe viitor. Consider că locul Timişoarei din clasament este unul mincinos.

- La ce vă referiţi?
- La faptul că avem jucători cu multă experienţă, Zicu, Luchin sau Curtean, de la care vreau mult mai mult. Toți trebuie să conştientizeze că e necesar să fie mai implicaţi şi să demonstreze că sînt fotbalişti pe care ne putem baza la greu. În partida cu Concordia am fost mulţumit de băieți fiindcă au dat dovadă de caracter, asta a făcut diferența.

- Credeţi că veţi reuşi să-l faceţi pe Zicu să ajungă din nou la forma lui maximă?
- Din păcate, pe Ianis l-am găsit accidentat. Cînd va fi fizic OK, sper să-l determin să arate tuturor ce calităţi fantastice are. De fapt, o să vedeţi un plus de la toţi fotbaliștii în foarte scurt timp.

- Urmează duelul cu Steaua. Ce credeți, puteți s-o bateți iar? În campionatul trecut i-ați învins pe roș-albaștri de două ori, o dată cu Ceahlăul, o dată cu Oțelul...
- Momentan sînt focalizat sută la sută pe partida cu Petrolul, din Cupa Ligii. Sînt cel mai bucuros că avem o pauză de două săptămîni pînă la confruntarea cu Steaua, pe care logic că vreau să-l cîştig. Pînă atunci am timp să-i fac pe jucători să intre în ritmul pe care-l vreau.

"Pofta de fotbal nu o să mi-o ia nimeni niciodată. Eu trăiesc prin fotbal toată viaţa. E pasiunea mea şi nu am cum să mă despart de ea"
Florin Marin, antrenor Poli Timişoara

DECLARAŢIA SĂPTĂMÎNII:

"Noi am dat totul pe teren şi înainte să vină domnul «Flocea»" :)
Dorin Goga, atacant Poli Timişoara

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 August 2015, 22:09
Postat de ortega pe 31 August 2015, 12:05

Bate-o Flocea ! Dar la ce blatist ordinar ești , arhicunoscut de toată România , tare mă îndoiesc ... Bine că a scăpat Rapidul de *** ăsta ...

esti dus

ortega
ortega  •  31 August 2015, 12:05

Bate-o Flocea ! Dar la ce blatist ordinar ești , arhicunoscut de toată România , tare mă îndoiesc ... Bine că a scăpat Rapidul de *** ăsta ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează