FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Florin Marin e convins că o va salva pe Oţelul de la retrogradare: ”Şase puncte cu Rapid şi Iaşi. Rămînem în Liga 1”

Marius Niculae a bifat 395 de minute în acest sezon de campionat şi Cupa Ligii
Marius Niculae a bifat 395 de minute în acest sezon de campionat şi Cupa Ligii

Articol de , - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 martie 2015 23:44

Chiar dacă echipa nu a strălucit la Botoşani, tehnicianul gălăţenilor vrea maximum de puncte din următoarele confruntări.

- Domnule Florin Marin, sînteţi mulţumit de egalul cu FC Botoşani?
- Un punct foarte important pentru noi, dar nu pot spune că sînt satisfăcut complet. Cred totuşi că meritam să cîştigăm, am reuşit să revenim după ce am primit gol şi am avut mai multe ocazii. N-am ce să le reproşez băieţilor, chiar vreau să-i felicit pentru dăruirea şi agresivitatea de care au dat dovadă. E adevărat că am primit golul uşor, după o greşeală a portarului.

- Sînteţi supărat pe Hamroun, care e suspendat după intrarea violentă de sîmbătă?
- N-am de ce să fiu, nu a fost un fault intenţionat, a fost doar o intrare imprudentă. Cred că i s-a întîmplat din prea multă dorinţă de a-şi cîştiga un loc important în echipă. E normal să fie el supărat, mai ales din cauza faptului că nu va juca atunci cînd era mai mare nevoie de el.

- Urmează două partide importante, cu Rapid şi Iaşi, contracandidate la salvarea de la retrogradare.
- Da, sînt două meciuri cruciale pentru noi. Mai ales cel cu Iaşi, care e pe teren propriu. O formaţie care s-a mişcat excelent în acest început de retur, dar nu mi-e frică. Nu mă tem nici de Rapid, vreau şase puncte din aceste dueluri, am încredere în echipa mea. Important e cum voi reuşi să-i motivez pe băieţi şi cum vor răspunde şi ei.

- De ce ar trebui să se salveze Oţelul? Care sînt punctele forte?
- Am un lot foarte bun, cu jucători de o calitate individuală fantastică, încerc să creez cît mai repede o coeziune a grupului. În cele două etape de cînd am preluat echipa, atitudinea şi jocul băieţilor îmi dau speranţe şi încredere că ne vom salva. Contează şi dacă se încurcă celelalte formaţii, dar mai important e să învingem noi.

Croitoru: "Trebuie curăţenie în campionat!"
Autorul singurului gol al botoşănenilor în partida cu Oţelul, Marius Croitoru, s-a declarat revoltat de faptul că echipele aflate în insolvenţă au drept de joc în prima ligă. Mijlocaşul a făcut o referire subtilă chiar la adversarul de sîmbătă: "În momentul cînd o echipă aflată în insolvenţă şi care nu poate juca în Europa League întîlneşte o echipă aflată la retrogradare, lasă loc de interpretări. În alte campionate, echipele aflate în insolvenţă ajung în Liga a III-a. În plus, te încurci de anumite formaţii care nici nu ar trebui să ia parte la competiţie", a declarat fotbalistul botoşănenilor.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează