FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

OFICIAL FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”

Florin Pârvu (48 de ani) va fi antrenorul celor de la FC Voluntari / FOTO: Imago
Florin Pârvu (48 de ani) va fi antrenorul celor de la FC Voluntari / FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 20:20 / Actualizat marti, 12 martie 2024 21:03

Florin Pârvu (48 de ani) e noul antrenor al celor de la FC Voluntari. Prezentarea oficială va avea loc miercuri, de la ora 14:30, la arena „Anghel Iordănescu”.

FC Voluntari a tatonat mai multe piste după despărțirea de Nicolae Dică. Pe listă s-au aflat Liviu Ciobotariu și Marius Șumudică, dar cei doi n-au fost dispuși să accepte o ofertă în acest moment.

Marius Șumudică a confirmat cele două oferte din Superligă: „Este adevărat! M-au sunat și suporterii”
OFERTE
Marius Șumudică a confirmat cele două oferte din Superligă: „Este adevărat! M-au sunat și suporterii”

Florin Pârvu, noul antrenor al lui FC Voluntari

Florin Pârvu, liber de contract de doar câteva zile, după despărțirea de Petrolul, a acceptat provocarea de a salva gruparea ilfoveană de la retrogradare.

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui FC Voluntari, a confirmat instalarea noului antrenor, potrivit Fanatik: „Este adevărat, Florin Pârvu este noul nostru antrenor”. Ulterior a venit și confirmarea oficială.

Florin Pîrvu, noul antrenor al lui FC Voluntari

FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”
Florin Pârvu, prezentat la Voluntari

Florin Pârvu va avea o misiune complicată la Voluntari. Ia echipa de pe penultima poziție a play-out-ului, una care duce direct în liga secundă.

FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu tehnicianul Florin Pîrvu. În vârstă de 48 de ani, noul nostru antrenor este un fost mijlocaș defensiv, care a evoluat în cariera sa la Petrolul Ploiești, Henan Jianye, Dinamo, FC Brașov, U Craiova, AEL Limassol, CS Otopeni, Chimia Brazi și la CS Turnu Severin. Are și două apariții pentru Echipa națională de fotbal a României în perioada 2000-2002.


După retragerea din activitatea de fotbalist, a început cariera de antrenor, ca secund al lui Marian Bondrea, la CS Turnu Severin, în 2011. Ulterior, a devenit antrenor secund la Petrolul, în mandatul din 2014 al lui Răzvan Lucescu , iar mai apoi la Rapid București. Ca antrenor principal, el a condus în formațiile Chimia Brazi și Conpet Ploiești. A activat și în China, la Henan Jianye, acolo unde a fost tehnicianul formațiilor U19, U21 și al echipei a doua a clubului.


A revenit în România în 2023 când a fost numit antrenor principal la Petrolul Ploiești. Alături de „lupii galbeni” a terminat pe locul 8 stagiunea 2023/ 2024.


În total, Florin Pîrvu a condus Petrolul în 48 de partide oficiale, bilanțul său însumând 16 victorii, 16 remize și 16 eșecuri. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes la cârma FC Voluntari


- Comunicat FC Voluntari

Clasamentul la intrarea în play-out:

  • 7. U Cluj » 21 de puncte
  • 8. UTA » 20
  • 9. Hermannstadt » 20
  • 10. Petrolul » 18*
  • 11. Oțelul » 17
  • 12. Poli Iași » 17*
  • 13. FCU Craiova » 16*
  • 14. Dinamo » 15*
  • 15. FC Voluntari » 14
  • 16. FC Botoșani » 11*

    Formațiile cu * au beneficiat de rotunjire

Programul primei etape din play-out:

  • Vineri, 15 martie, ora 17:30 » Universitatea Cluj - FC Botoșani
  • Sâmbătă, 16 martie, ora 17:00 » Oțelul Galați - Poli Iași
  • Duminică, 17 martie, ora 18:15 » Hermannstadt - Dinamo
  • Luni, 18 martie, ora 17:30 » UTA - FC Voluntari
  • Luni, 18 martie, ora 20:30 » Petrolul - FCU Craiova

Nicolae Dică, DEMIS de Voluntari după 7 meciuri!

FC Voluntari a anunțat marți despărțirea de Nicolae Dică, prin intermediul rețelelor de socializare. Clubul ilfovean i-a mulțumit tehnicianului pentru perioada în care a pregătit echipa de pe locul 15 din Superliga.

Mulțumim, Nicolae Dică! FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul Nicolae Dică. Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică a echipei noastre la sfârșitul lunii ianuarie. A fost la cârma FC Voluntari în 7 partide, înregistrând 3 rezultate de egalitate și 4 eșecuri. Clubul nostru îi mulțumește pentru efortul depus și îi dorește mult succes în carieră.
- Comunicat FC Voluntari

Șumudică a refuzat Voluntariul

Marius Șumudică confirmă ofertele primite de la FC Voluntari și Petrolul. Antrenorul în vârstă de 53 de ani spune că nu este pregătit să revină pe bancă în perioada imediat următoare.

„Este adevărat că au fost discuții din partea celor de la Voluntari și Petrolul. Practic la Voluntari doar aș traversa strada și aș ajunge la stadion. Am refuzat pentru moment”, a spus Șumudică la „Digi Sport Special”.

Citește și alte știri din Superligă:

Vestea așteptată de toți fanii lui Dinamo: „Mai avem un singur litigiu”
DINAMO
Vestea așteptată de toți fanii lui Dinamo: „Mai avem un singur litigiu”
Ce lovitură i-a dat Rapid lui Becali! » Mutare decisivă în lupta la titlu?
FCSB vs. Rapid
Ce lovitură i-a dat Rapid lui Becali! » Mutare decisivă în lupta la titlu?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
therealreddog33
therealreddog33  •  13 Martie 2024, 12:20
Postat de VanBasten2000 pe 12 Martie 2024, 21:37

Si ce antrenor! Retrogradare placuta!

Părerea mea e că Pârvu e un antrenor foarte bun, dacă Petrolul nu avea probleme financiare (destul de mari, din ce am citit) intra sigur în play-off. E cu siguranță mult peste Dică. Nu am înțeles de ce l-au dat afară de la Petrolul, probabil s-a certat cu cine nu trebuie.

therealreddog33
therealreddog33  •  13 Martie 2024, 12:17
Postat de tarnaveanu pe 12 Martie 2024, 21:11

Voluntari are un lot bunicel; cum să faci alegeri atât de proaste la nivel de antrenori și să perseverezi în ele? În play out fiecare meci e ca o finală, dacă vine Pârvu și face câteva egaluri i-a terminat. În boardul lui Voluntari, pe lângă Nețoiu (securistul) și Cohn, mai era și Andone. Ăsta s-a plictisit de antrenorat sau își cheltuie banii liniștit la vârsta a treia?

Ando e din 22 în consiliul de administrație de la Corvinul, unde face o treaba foarte bună.

Unsimpluamator
Unsimpluamator  •  13 Martie 2024, 07:55

Saracii, astia vad ca masina nu merge bine si in loc s-o repare, schimba sofer dupa sofer...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează