FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

EXCLUSIV / VIDEO Florin Pîrvu a dezvăluit culisele plecării lui Constantin Budescu de la Petrolul: „Nu l-am dat eu afară! E o coincidență că echipa a început să aibă rezultate după plecarea lui”

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului. 
Foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiești
Constantin Budescu, în tricoul Petrolului. Foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 11:46 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 11:57

Antrenorul celor de la Petrolul Ploiești, Florin Pîrvu (48 de ani), a vorbit, în direct la GSP Live, despre relația pe care o are cu mijlocașul Constantin Budescu (34 de ani), fotbalist care a plecat de la trupa de pe „Ilie Oană” după ce, la finalul meciului cu FC Voluntari, câștigat de ilfoveni cu 2-0, fotbalistul i-a reproșat acestuia că l-a schimbat în minutul 63. 

Constantin Budescu, fotbalist ajuns între timp sub comanda lui Gică Hagi la Farul Constanța, a plecat de la Petrolul Ploiești, fiind nemulțumit de faptul că Florin Pîrvu l-a schimbat în minutul 63 al partidei Petrolul - FC Voluntari 0-2, disputat pe 31 iulie. 

Antrenorul din Superliga, discurs în antiteză cu cel al foștilor internaționali: „Trebuie să fim cu toții alături de echipa națională. Eu cred că Edi face o treabă foarte bună”
GSP LIVE
Antrenorul din Superliga, discurs în antiteză cu cel al foștilor internaționali: „Trebuie să fim cu toții alături de echipa națională. Eu cred că Edi face o treabă foarte bună”

„Dacă nu pot, îmi văd de treaba mea. Eu am venit aici să ajut. Dacă încurc, îmi văd de treaba mea. Dacă nu ajut cu nimic și doar sunt schimbat... Eu am venit acasă și vreau să ajut această echipă. Dacă nu se poate, probabil vom găsi altă cale”, spunea Budescu la acea vreme. 

În direct la GSP Live, Florin Pîrvu, antrenorul prahovenilor, a susținut că a rămas în relații bune cu actualul fotbalist al campioanei României și a dezmințit în totalitate zvonurile conform cărora el ar fi fost cel care l-a dat afară pe Budescu de la Petrolul

VIDEO. Florin Pîrvu a vorbit despre relația pe care o are cu Constantin Budescu: „Nu l-am dat eu afară, nu există așa ceva”

„E o coincidență faptul că echipa a început să aibă rezultate după plecarea lui Budescu. Nu vreau să intru în detalii, pentru că s-a vorbit foarte mult pe tema asta, pe relația Budescu - Petrolul, Budescu - Pîrvu. 

Nu l-am dat eu afară pe Budescu, nu există așa ceva. Noi suntem și acum într-o relație foarte OK. Este o coincidență faptul că, atât timp cât el a fost la noi, Petrolul a înregistrat două rezultate de egalitate (n.r. - 1-1 cu U Cluj și 1-1 cu FC Botoșani) și o înfrângere. 

Când am pierdut a fost un declic. Cred că este un win-win faptul că el a dorit să plece de la noi, de la Petrolul. El avea în contract o clauză care îi permitea să plece în orice perioadă de transferuri, fără ca Petrolul să se opună. 

A fost dorința lui. Noi am înțeles-o, am discutat-o, ne-am strâns mâna. A plecat în relații bune atât cu mine, cu staff-ul, cât și cu cei din conducerea clubului. Suntem OK.

El joacă bine la Farul, a avut rezultate, noi la fel. Am avut o serie de meciuri fără înfrângere și suntem pe un drum bun, deci lucrurile sunt în regulă”, a declarat Florin Pîrvu, la GSP Live. 

Florin Pîrvu, antrenor Petrolul: „De la un jucător ca Budescu trebuie să știi ce ceri”

Florin Pîrvu a mai spus că Budescu este un jucător diferit față de restul fotbaliștilor, iar un antrenor trebuie să gestioneze într-un mod special relația pe care o are cu acesta. 

„De la un jucător ca Budescu trebuie să știi ce ceri. Ăsta este lucrul pe care trebuie să-l gestionezi foarte bine. Trebuie să alergi mai mult, să închizi culoarele foarte bine. Lucrurile, atât timp cât am lucrat cu el la Petrolul, au fost bune. 

Am discutat cu el și totul a fost în regulă. A existat un respect reciproc pe toată perioada asta. Nu a arătat respect la ultimul joc, e adevărat. Eu le-am spus mereu jucătorilor că ușa mea e deschisă, pot veni, putem discuta și putem rezolva”, a mai punctat Florin Pîrvu. 

Florin Pîrvu: „Nu mi-a convenit ieșirea lui Budescu”

Florin Pîrvu a recunoscut că nu i-a plăcut deloc ieșirea avută de Constantin Budescu la finalul meciului cu FC Voluntari. 

„A fost o ieșire a lui, care mie, în primul rând, nu mi-a convenit. Am discutat cu conducerea clubului atunci, noi veneam după două rezultate de egalitate, meciuri pe care le-am fi putut câștiga. 

A venit meciul de acasă cu Voluntari și acolo s-a creat situația asta. Dar după lucrurile au mers foarte bine, am reușit să câștigăm cu Farul, am câștigat la Rapid, după acasă cu FCU Craiova, iar lucrurile au intrat pe un făgaș normal”, a mai afirmat Florin Pîrvu. 

Citește și: 

Ovidiu Burcă, primă analiză a transferurilor lui Dinamo: „Să nu cădem în capcana pusă de mass-media, de suporteri”

Universitatea Craiova, victorie fără emoții cu o echipă de Liga 2 » A marcat și jucătorul scos din lot cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează