FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Voluntari caută antrenor după demiterea lui Dică » Florin Pîrvu e pe listă: „Se poate întâmpla orice”

Florin Pîrvu
Florin Pîrvu

Articol de , - Publicat luni, 11 martie 2024 19:24 / Actualizat luni, 11 martie 2024 19:52

Voluntari l-a demis astăzi pe Nicolae Dică (43 de ani), iar ilfovenii caută antrenor în acest moment. Au circulat mai multe variante de tehnicieni, însă Florin Pîrvu pare cel mai aproape de clubul aflat pe locul 15 în Superliga.

Florin Pîrvu, fostul antrenor de la Petrolul, ar fi favorit să-i preia pe ilfoveni, precizează Fanatik. „Lupii galbeni” s-au despărțit de tehnician după eșecul cu Sepsi (1-2), din ultima etapă a sezonului regulat, iar tehnicianul a oferit prima reacție pentru GSP despre presupusul interes al ilfovenilor.

Steaua a ratat matematic prezența în play-off » O singură necunoscută rămasă! Clasamentul din Liga 2 ACUM
ETAPA 18
Steaua a ratat matematic prezența în play-off » O singură necunoscută rămasă! Clasamentul din Liga 2 ACUM

Florin Pîrvu la Voluntari? Reacția antrenorului: „Acum nu am ce discuta”

Tehnicianul a fost contactat de GSP în legătură cu interesul celor de la Voluntari, iar Pîrvu a precizat faptul că mâine va semna rezilierea contractului cu Petrolul, iar ulterior va lua o decizie în legătură cu viitorul său.

Mi-am luat la revedere azi de la băieții mei, de la Petrolul, mâine (n.red. marți) semnez rezilierea. Se poate întâmpla orice, abia apoi, dar n-am avut nicio discuție acum. Sincer. Vom vedea ce va urma, acum nu am ce discuta”, a declarat Pîrvu pentru GSP.ro.

Conform surselor GSP, Florin a fost pe lista ilfovenilor în iarnă, când Marian Copilu a vrut să-l mazilească, doar că și-a schimbat opinia după o discuție dură cu liderii galeriei.

Totuși, sursele GSP confirmă informația Fanatik, ploieșteanul este apreciat de conducătorii Voluntariului și l-au pus pe lista lor pe Florin Pîrvu. Rămâne de văzut ce vor discuta marți.

Voluntari, pe loc direct retrogradabil

În ultimul meci cu Dică antrenor, Voluntari a remizat cu U Cluj, scor 0-0, însă a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie. Dică o lasă pe Voluntari pe locul 15, direct retrogradabil înainte de startul play-out-ului, cu 28 de puncte, la unul distanță de Dinamo, ocupanta ultimului loc de baraj.

Este o nouă experiență ratată pentru Nicolae Dică, după ce anul trecut a plecat de la CS Mioveni cu câteva etape înainte de finalul sezonului. Echipa a retrogradat ulterior în liga a doua.

Citește și alte știri:

Vedeta SuperLigii n-are loc la națională? „Concurența a devenit imensă”
Euro 2024
Vedeta SuperLigii n-are loc la națională? „Concurența a devenit imensă”
Alex Ioniță a debutat în China » Ce număr a primit și cum s-a descurcat fostul jucător de la Rapid
CHINA
Alex Ioniță a debutat în China » Ce număr a primit și cum s-a descurcat fostul jucător de la Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Trotsky
Trotsky  •  11 Martie 2024, 20:55

La jupuitii galbejiti ar trebui sa antreneze acum galeria, ca balanescu il aduce pe Burca si Pirvu o sa-l inlocuiasca pe Napoli saptamana viitoare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează