FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Altă cheltuială pentru Dinamo și DDB! Prunea a câștigat litigiul și are de primit o sumă importantă » Prima reacție

Florin Prunea a câștigat litigiul cu Dinamo
Florin Prunea a câștigat litigiul cu Dinamo

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2021 19:25 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 19:42

Florin Prunea a câștigat litigiul cu Dinamo în civil, la Tribunalul București! Fostul director al „câinilor” a confirmat informația pentru GSP.RO, după ce s-a consultat și cu propriii avocați. 

Fostul internațional are de recuperat aproximativ 40.000 de euro și nu are de gând să renunțe la niciun cent! Mai ales că vara trecută a fost dispus să negocieze în condiții avantajoase pentru ambele părți, doar că nu a avut cu cine negocia. 

Probabil, clubul Dinamo va face apel și speța va mai fi în atenția judecătorilor o perioadă. Prunea are de recuperat salariile neplătite în din octombrie 2019 până în iunie 2020, plus perioada de șomaj tehnic, plus cheltuieli de judecată. 

Florin Prunea: „Sunt drepturile mele, nu vreau daune sau altceva”

EXCLUSIV Altă cheltuială pentru Dinamo și DDB! Prunea a câștigat litigiul și are de primit o sumă importantă » Prima reacție

"Era o soluție logică. La vremea respectivă, nu am avut cu cine să vorbesc. Am încercat să stingem litigiul pe cale amiabilă, având în vedere relația mea de afinitate cu clubul și brand-ul Dinamo. Acum, nu am ce negocia! Probabil, clubul va face apel, nu știu. E un contract de muncă între angajator și angajat. Sunt drepturile mele pentru perioada în care am muncit, nu vreau daune sau altceva", a explicat Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Florin Prunea, dezvăluire după 27 de ani de la coșmarul cu Suedia: „Nea Puiu, eu nu ies. Uite ce-i aici! Mă omoară ăștia!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dorit și de Dinamo, Eric de Oliveira a decis: revine în Liga 1!

EXCLUSIV Dezvăluirile jucătorului care a refuzat Dinamo pentru a rămâne la Craiova: „Nicio secundă nu m-am gândit să plec. Eram disperat să joc la Universitatea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
2274285519565061
Patricia Giorgiana Pinto  •  05 Februarie 2021, 06:35

Foarte bine!ddb vrea ca toata lumea ,daca se poate,sa munceasca gratis! Dinamo e firma de voluntariat?sa mearga toti sa isi ia banii ..ca in cateva luni intra dinamo in insolventa ...si mai iau banii cand o zbura porcul!

dobrin
dobrin  •  05 Februarie 2021, 05:51
Postat de polistul68 pe 04 Februarie 2021, 22:17

Sunt timisorean, deci i iubesc pe dinamovisti..de nu mai pot...dar, sicner, pt ce il respecti pe Prunea ? Ok, orice om care lucreaza, trebuie sa fie remunerat..foarte corect...dar marele dinamovist Prunea...nu mai paote sa stea 6 luni..un an,,sa-si revina clubul ? Chiar toti cu care a lucrat Prunea au fost rai si prosti, ca abia au scapat de el ? pe unde s-a dus, a facut numai scandal si parjol..asa ca..pt ce il respecti ?

Pai ce e asa greu de inteles. Daca mai are rabdare 6 luni intra clubul in insolventa si ramane cu buzele umflate.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 Februarie 2021, 04:43

Dar dumneata mergi 6 luni, un an, la serbici si mai stai inca pe atata timp neplatit? Evident ca nu dar pentru placerea d-tra altii ar trebui sa isi lase familiile de izbeliste si sa munceasca fara bani. Iertati-ma dar nu am auzit enormitate mai mare.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează