FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Prunea, incisiv după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Mutu: „Nu-l înțeleg! Te duci să saluți galeria, dar nu stai să te umilească”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 13:44 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 15:04

Florin Prunea (54 de ani), fostul portar al echipei naționale, a comentat situația dificilă prin care Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, trece la gruparea din Giulești. După înfrângerea cu CSU Craiova, galeria i-a cerut „Briliantului” demisia, lucru reiterat și de Liviu Ungurean, liderul suporterilor vișinii. 

Fostul portar al lui Dinamo a spus că nu înțelege de ce Mutu a ales „să se umilească”  în momentul în care fanii Rapidului i-au cerut demisia, la finalul partidei din Bănie, și că el nu ar fi acceptat niciodată să fie supus unui asemenea tratament. 

Explicația unui episod controversat cu Gică Popescu la Dinamo: „Iordănescu i-a spus: «Dacă în weekendul ăsta nu intri, nu mai joci la echipa națională!»”
DINAMO
Explicația unui episod controversat cu Gică Popescu la Dinamo: „Iordănescu i-a spus: «Dacă în weekendul ăsta nu intri, nu mai joci la echipa națională!»”

Florin Prunea, despre situația lui Mutu de la Rapid: „Nu-l înțeleg. Te duci să saluți galeria, dar nu stai să te umilească”

„Interesantă mișcarea suporterilor Rapidului, l-am văzut pe Bocciu. A zis: «Nu mai mergem peste jucători, îi lăsăm să se concentreze». Cred că și-au dat seama că nu face bine această presiune suplimentară, din interior. 

Au zis ca, în cazul unui eșec cu FCSB, să nu dea vina pe ei, că s-au dus peste jucători în cantonament. Este o mișcare inteligentă, până la urmă. 

Nu-l înțeleg pe Adi Mutu… te duci să saluți galeria, dar nu stai să te umilească. Să stau zece minute cu capul în pământ, cu jucătorii, și să-mi ceară demisia. 

Nu sunt de acord cu chestia asta! Discuți cu fanii, nu poți să nu te duci, dar dacă vezi că nu se poate discuta, nu stai. 

Îmi lasă impresia că nu lui Mutu îi sunt adresate scandările din ultima vreme. Cred că undeva mai sus sunt îndreptate. Și la Daniel Niculae, și mai sus. Așa îmi lasă impresia ultimele mișcări”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport Matinal.

Victor Angelescu: „Mutu rămâne și sezonul viitor la Rapid. Vor pleca 5-6 jucători!”

În urmă cu câteva zile, Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a spus, în direct la GSP Live, că Adrian Mutu va fi antrenorul bucureștenilor și în sezonul viitor, în ciuda cererii galeriei. 

„În mod sigur, Adi Mutu va fi antrenorul Rapidului și în sezonul următor! Deja am început să ne creionăm o strategie încă de la începutul play-off-ului și să ne gândim la jucătorii pe care-i vrem, dar asta nu înseamnă că nu evaluăm jucătorii pe care-i avem în acest moment. Dar, normal, strategia e creionată, deja am început anumite discuții. 

Cred că va trebui să efectuăm 5-6 transferuri în vară, iar la plecări numărul e similar”, a precizat Angelescu, la GSP Live. 

Citește și: 

Gigi Becali continuă războiul cu Vasile Dîncu: „Băi, mentalitate de comunist, vrei să fim de râsul lumii?”

Oficialul lui CFR Cluj critică finanțarea lui U Cluj din banii de la bugetul local: „Nu e corect! Noi nu beneficiem de nimic”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
popescu.dzn
popescu.dzn  •  22 Aprilie 2023, 16:08

E foarte deștept Prunea, a luat gol cu capul de la 35 m si a întristat o țara întreaga

Ciocolici
Ciocolici  •  22 Aprilie 2023, 14:23

cine a fost Prunea și ce știe el? suporterii ăia au sacrificat tot pentru echipă. când ți-e rușine de rezultate, e normal să ai capul plecat. arăți modestie și conștientizarea situației. ce să înțeleagă... prunea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează