FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI VS FCU CRAIOVA

Componentul „Generației de Aur”, atac la Chivulete: „L-aș trimite să arbitreze rejucarea, dar gratis. După meci, să îi retragă ecusonul FIFA”

Florin Prunea a lansat un atac dur la adresa lui Andrei Chivulete, arbitrul care a oprit meciul Sepsi - FCU Craiova pe 29 ianuarie.
Florin Prunea a lansat un atac dur la adresa lui Andrei Chivulete, arbitrul care a oprit meciul Sepsi - FCU Craiova pe 29 ianuarie.

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 10:38 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 12:15

Florin Prunea a lansat un atac dur la adresa lui Andrei Chivulete, arbitrul care a oprit meciul Sepsi - FCU Craiova pe 29 ianuarie. 

Prunea le propune celor de la CCA să îl pună pe Chivulete și la rejucarea meciului Sepsi - FCU Craiova, dar fără să îi ofere barem. Fostul mare portar, component al „Generației de Aur”, cere ca Andrei Chivulete să fie scos de pe lista FIFA.

Afară, afară, cu Chivulete din arbitraj!
editorial dan udrea
Afară, afară, cu Chivulete din arbitraj!

Florin Prunea: „L-aș trimite pe Chivulete să arbitreze rejucarea, dar gratis”

„Decizia de rejucare a meciului Sepsi - Craiova este una normală, cea pe care și-o doreau cam toți oamenii de fotbal din România. Însă, FRF trebuie să ia acum măsuri de urgență împotriva lui Goga și Chivulete. Acest domn Octavian Goga (n.r - observatorul de la Sepsi - FCU Craiova) trebuie demis de urgență din funcția de vicepreședinte al FRF și trebuie retras din corpul observatorilor. 

Nu mai are ce să caute în aceste poziții. Și el, dar și Chivulete au prejudiciat ambele tabere. Iar acest Andrei Chivulete trebuie trimis și la rejucarea partidei, dar de această dată trebuie să arbitreze meciul ăsta gratis. Nu trebuie să i se mai dea barem, că l-a luat o dată pentru doar 26 de minute de joc. 

Apoi, după meci el trebuie retras și de pe lista FIFA. Acest arbitru nu merită să aibă ecuson FIFA. Nu are valoare de așa ceva și nu se compară cu Kovacs sau Hațegan. Goga și Chivulete trebuiau să facă tot, dar tot, posibilul ca meciul să se dispute până la final”, declarat Florin Prunea, potrivit Prosport.

Noul clasament din Superliga. FCU Craiova e pe locul 6, de play-off

VIDEO. Toate informațiile înainte de Hermannstadt - FCU Craiova

Citește și:

Ilie Dumitrescu a vorbit despre decizia Comisiei de Recurs: „Dacă eram în conducerea lui Sepsi, asta aș fi spus”

Oficialul de la FCU Craiova, în extaz: „Vom fi campioni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
clubman
clubman  •  11 Martie 2023, 08:32
Postat de george.br pe 10 Martie 2023, 12:34

Ti se pare ca la recurs nu s-a judecat dupa regulament, amice? Sau doar ai vrut sa semnalizezi aici asa, de proba?

Da, la recurs nu s-a judecat dupa regulament... Daca merg la TAS, ungurii castiga fara probleme...

csaba
csaba  •  10 Martie 2023, 16:25

Domnule prunea, nu meriți să scriu numele cu majuscule, știam că în afară de fotbal nu ști nimic, analfabeții funcționali nu pot să judece, nu gândesc o iau razna pe arătură, nu înțelege că mârlănia și rasismul nu au ce căuta pe stadioane, de fapt cum e turcul și pistolul!!!

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  10 Martie 2023, 16:05
Postat de fibra pe 10 Martie 2023, 13:51

La noi cand respecti regulamentele esti pus la zid.Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi spus toti "priceputii" daca nu suspenda meciul.

Absolut nimic. Rasism =/= xenofobie (ceea ce nu ar trebui sa fie cazul, dar mno). Scrie in regulament de rasism? Da. Scrie de xenofobie? Nu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează