FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXLCUSIV Florin Prunea, acuzații MAJORE la adresa FCSB: „Sigur au fost echipe care au încălcat legea! Vor fi avantajate”

Florin Prunea crede că va fi greu pentru echipe în perioada următoare
Florin Prunea crede că va fi greu pentru echipe în perioada următoare

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 15:30

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit despre ce urmează pentru echipele din Liga 1 după anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis, cu privire la reluarea activităților sportive de pe 15 mai.

Oficialul „câinilor” crede că echipele din Liga 1 vor avea probleme și spune că jucătorii au nevoie de 2 luni de antrenament, după 2 luni de pauză, pentru a nu apărea accidentări.

„Intră în cantonament cine își permite. Sunt foarte puține echipe care au baze proprii de pregătire. Cred că sunt cinci sau șase, dacă nu mă înșel. Vor trebuie să închirieze hoteluri. Va fi foarte greu pentru fotbal. La cea mai mică greșeală se va opri totul.

Știm că această decizie se va lua pentru că am primit documentația de la LPF în care ni se spunea ce trebuie să facem, ce trebuie în cantonamente, cine are voie în sala de mese, că echipamentele trebuie dezinfectate după fiecare antrenamente și altele. Nu e simplu. Mingea e la noi.

Vor fi probleme cu jucătorii străini, care nu sunt în România. Ce mai faci cu unul care a stat o lună și jumătate? Străinii care revin vor trebui să intre în carantină, 14 zile. Și nu acasă, ci unde zice statul. Dacă ai stat două luni, ai nevoie de două luni de antrenament. Dacă începe după două sau trei săptămâni vor fi probleme mari și accidentăriSunt sigur că au fost echipe care au încălcat legea și s-au antrenat în grup. Ele vor fi avantajate.

Probleme vor fi și la cluburile unde nu s-a discutat cu angajații cu privire la salarii. Vor fi avantajate pe termen lung echipele care și-au respectat jucătorii și antrenorii. La final sigur o să fie unii care vor zice «Uite ce mi-au făcut jucătorii și antrenorii». Dar când ei voiau să discute nu prea aveau cu cine. Sezonul ăsta nu se va încheia normal”, a spus Florin Prunea pentru GSP.RO.

Florin Prunea: „FRF, unde sunt banii de la UEFA?”

Fostul portar a avut un mesaj dur și pentru FRF, pe care a acuzat-o că încă nu a ajutat încă echipele din România cu banii primiți de la UEFA. Acest aspect a fost subliniat și de Ovidiu Ioanițoaia, directorul GSP, în editorialul de ieri. 

„Rămân foarte mirat că nimeni nu vorbește despre banii de la UEFA. FRF a primit 5 milioane de euro special pentru COVID-19. Nimeni nu are nevoie de banii ăștia? Sunt bani special de la UEFA pentru a ajuta echipele în situația asta. Nu sunt pentru salariile lui Bodescu, Vișan și Burleanu. Este incredibil!

Din acele milioane nu se pot rupe niște bani care să meargă la cluburi? Pentru asta au venit. FRF ar putea să plătească primele teste pentru echipele din Liga 1. Ce ar însemna să cumperi teste? Nimic. Mergem și cerem la Guvern. Trebuie să ne ajutăm noi”, a adăugat Prunea.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Se reia Liga 1! Anunț OFICIAL: „Pe 15 mai, pot reîncepe cantonamentele” + când avem meciuri

Reacții după ce se reia Liga 1: ce spun echipele după anunțul de azi: „Trebuia să intrăm în normalitate”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  04 Mai 2020, 22:53

O sa vina banii de la uefa d-abia cand falimenteaza dinamo

tandd
tandd  •  04 Mai 2020, 17:32

astia sunt ziaristii care ne pun stelute cand discutam mai aprins pe aici?nu-i de mirare,ce legatura are titlul cu continutul doar ala cu spiru haret curs seral poate sti)

valahu1950
valahu1950  •  04 Mai 2020, 17:22
Postat de Vladescu Mircea pe 04 Mai 2020, 16:32

*** !!!!!

Da? Esti minoritar murcea?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează