FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, despre vizita lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB-ului: „A vrut să vină și la Săftica” + Ia apărarea preparatorilor din România

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 12:05

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, s-a declarat surprins de prezența lui Mircea Lucescu (74 de ani) în vestiarul FCSB-ului, înaintea meciului tur cu Mlada Boleslav (0-0), din preliminariile Europa League. 

„Sincer, am rămas surprins. Nea Mircea știe foarte bine ce face. El merge pe la toate echipele, vrea să le dea o mână de ajutor tuturor. A vrut să vină și la Săftica, dar a intervenit ceva și nu a mai ajuns”, a spus Florin Prunea, la TV Digi Sport. 

Vezi AICI detaliile vizitei lui Mircea Lucescu

Nu preparatorii sunt de vină pentru accidentări

În ceea ce privește demiterea preparatorului fizic Marian Lupu de la FCSB ca urmare a accidentărilor numeroase din lot, Florin Prunea este de părere că alta este problema în cadrul echipelor românești. 

„Eu nu cred că e problema preparatorilor. De ce când venim acasă jucătorii se schimbă total? Totul merge bine în pregătire și când ne întoarcem... aici trebuie căutat. E vorba și de nutriție și de odihnă”, a spus Prunea. 

Dinamo, în continuare nu e Dinamo

După meciul de la Ovidiu, 0-5 cu Viitorul, Florin Prunea a declarat că nu recunoaște clubul Dinamo, făcând referire la atitudinea suporterilor. Acesta își menține poziția. 

„Mi-am atras antipatii foarte multe, dar îmi mențin părerea. Nu acesta trebuie să fie Dinamo, cu atâta ură. Eu am crescut la Dinamo, dar nu acesta este Dinamo. Nu vreau să generalizez, că sunt și suporteri care ne încurajează. Din păcate, suntem departe, nu trebuie să ascundem mizeria sub preș. Suntem departe de acel Dinamo pe care îl dorim. Trebuie să spunem adevărul, pentru că și ei au ajuns la capătul răbdării”, a spus Prunea. 

Misiune grea cu Poli Iași

Pentru Dinamo urmează meciul din deplasare cu Poli Iași, vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro, iar Florin Prunea este de părere că dinamoviștii nu vor avea misiune ușoară cu echipa pregătită de către Mihai Teja. 

„Mihai Teja a reușit într-un timp foarte scurt să creeze un grup. Am văzut o echipă disciplinată. Probabil că va fi și un teren foarte greu pentru că a plouat”, a spus Florin Prunea. 

VEZI ȘI: 

EXCLUSIV Scandal monstru în Bănie după transferul lui Bălașa! Ferreira refuză să semneze cu FCSB și e amenințat cu echipa a doua din L3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
aldo_m
aldo_m  •  09 August 2019, 17:57

prunea si cand respira minte

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  09 August 2019, 16:04

prunea ? *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

depeche
depeche  •  09 August 2019, 15:19

A intervenit ceva... a dat Jiji mai multi bani :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează