FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, devastator la adresa oficialilor de la Dinamo: "Șobolanii rodeau la Negoiță. Aș vrea să îi dau un telefon domnului Cortacero"

Florin Prunea, fost manager general Dinamo
Florin Prunea, fost manager general Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 10:45 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 11:42

Florin Prunea (52 de ani), fostul manager general de la Dinamo, a atacat într-un mod extrem de dur o parte dintre oficialii clubului alb-roșu, pe care i-a numit „șoricei” și „șobolani”.

Fostul portar, care a plecat de la Dinamo la finalul lunii iunie, a lăsat de înțeles că Bogdan Bălănescu, directorul general și parte a Comitetului Executiv de la FRF, este unul dintre vinovații pentru situația delicată prin care au trecut „câinii roșii” în ultimul sezon.

Florin Prunea: „Lui Negoiță îi plăcea când auzea de tăiat bani, era viața lui”

„Suporterii nu mai au răbdare să vadă șobolanii pe sub mese. Cei care fac totul pe ascuns. Șoriceii ăia de mai chițăie și mai ies și ei să ciugulească câte ceva. Erau 2-3, nu mai mulți. Nu înțeleg de ce nu sunt îndepărtați. Chiar aș vrea să îi dau un telefon domnului Cortacero să vorbesc cu el. «Domnule, fă curățenie acolo, ăștia te macină pe sub masă dacă nu le iei pixul, contractele de sponsorizare, legătura cu impresarii, ăștia te ronțăie, cum l-au ronțăit și pe Negoiță». 

Negoiță nu știa că șeful centrului de copii și juniori a fost schimbat. Nu știa că s-au schimbat antrenorii. Nu știa săracul nici pe ce lume trăiește. Rodeau la Negoiță: «Domn președinte, vedeți că am tăiat de acolo 100 de milioane, am desființat un post de pază de la Săftica. Domnul Negoiță, vedeți că pe ăla l-am tăiat la bani, l-am făcut cu 10.000 euro. Domnul Negoiță, vedeți că de acolo am tăiat 500 de euro de la mâncare, nu mai dăm mușchi de vită, dăm de pui. 

Domn Negoiță, avem nevoie de ăia că au relații cu arbitrii. Domn Negoiță, eu sunt în membrul Comitetului Executiv, eu trebuie să fiu acolo, că mă cert pentru Dinamo acolo de...». Și lui Negoiță îi plăcea când auzea de tăiat bani, era viața lui. Asta fac șoriceii, șobolanii ăia”, a declarat Prunea la „Digi Sport Matinal”.

Chindia Târgoviște - Dinamo, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri despre Dinamo:

Spaniolii au mai rezolvat o problemă: contractul lui Deian Sorescu, prelungit!

Adam Nemec, al treilea transfer al verii la Dinamo! Ce salariu va avea atacantul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
334065454459751
Gabriel Popescu  •  30 August 2020, 11:42

Domnule Prunea, de ce nu ai afirmat aceste lucruri cand erai in functie? Normal, nu puteai pentru ca si tu ai fost un soricel. Ar trebui sa nu uiti ca tea crescut Dinamo. Sunt fan Dinamo de mult timp, nu erai nascut. Daca cineva ti ar cere sa spui formatia de cand sa infiintat Dinamo si jucatorii pe care ia crescut si format nu cred ca stii. Imi pare rau sa spun asta, dar asta este parerea mea sincera. De altfel Dinamo a ajuns in situatia asta datorita unor asa zisi " binevoitori" sau "autointitulati"dinamovisti"(Badea, Borcea, Nitulescu,Negoita si multi altii). Sa nu uitam ca fotbalul romanesc a fost distrus de" Clanul Becali". Ar fi foarte multe de comentat, dar nu prea are rost .

ray51
ray51  •  30 August 2020, 08:47

O fi adevarat nu zic ba, dar ce observ de 'sute de ani' (sic!) sunt personaje care dupa ce pleaca sau sunt indepartati de la 'cascaval', dau tot felul de declaratii despre dezordinea, tradarile si musamalizarile ce aveau loc acolo. Nu-i corect si nici sanatos.

1213785285311900
Adrian Ionica  •  29 August 2020, 19:23

Toti *** ăștia de care zice ,sigur au fost plătiți mai prost ca prunea! El ce a făcut pt salariul de la dinamo? Absolut NIMIK! A văzut că se impute treaba ,a ținut cu dinții de scaun vreo 6 luni ,după care si a cerut drepturile ca si la frf ! Un caracter zerooo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează