FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

Florin Prunea este nemulţumit de Wesley: ”Ne aşteptăm la mai mult de la el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 22:22

Brazilianul Wesley este cel mai bun marcator străin din Liga 1, iar în această toamnă a fost adus la CSMS Iaşi în speranţa că va evolua la fel ca în perioada de la FC Vaslui.
Wesley a reuşit să înscrie un singur gol în cele cinci meciuri pe care le-a disputat la CSMS Iaşi, iar Florin Prunea declară că brazilianul putea face mai mult.

”Ne aşteptam mai mult de la Wesley, cu toţii aveam alte pretenţii de la el. Dar, trebuie să ţinem cont că atunci cînd a venit la noi era în urmă cu pregătitrea, apoi a mai fost şi acea accidentare. Acum este 100% refăcut, l-am văzut la antrenamente extrem de motivat, sînt convins că ne va motiva foarte mult”, a declarat Florin Prunea, preşedintele celor de la CSMS Iaşi, la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dommon
dommon  •  11 Octombrie 2014, 13:40
Postat de zecs93 pe 10 Octombrie 2014, 23:01

Pai bai Prunea tata, acolo avea un Adailton,Sanmartean chiar si Paito care stia sa-i puna mingi uitle dar asa cine sa-l ajute la Iasi ??? Chirila antrenoru ??? :)))

era si alt jucator atunci...marea lui greseala e ca s-a dus la arabi, a prins 12 meciuri in 2 sezoane si si=a iesit de tot din forma...

playmaker
playmaker  •  11 Octombrie 2014, 09:47

Prunea asta e profesionist mare. El crede ca ajungea Wesley la ei daca mai era cel din trecut.

dash.berlin
dash.berlin  •  11 Octombrie 2014, 08:52

Unde-s "cunoscatorii" aia care-l injurau pe Reghe si pe Stoica ca nu-l vroiau la Steaua ? :))) Omul nu mai poate si nici ambitie sau motivatie ca sa traga de el nu mai are .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează