FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Florin Prunea la FCU Craiova? » Anunțul făcut de Adrian Mititelu

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 20:20 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 22:09

Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, a anunțat că există șanse să îi propună în vară o colaborare fostului internațional Florin Prunea (55 de ani).

FCU Craiova traversează o formă dezastruoasă. Echipa lui Adrian Mititelu a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie în Superliga. Din cele 8 partide, nu mai puțin de 7 sunt înfrângeri. După ultima înfrângere, 1-2 pe teren propriu cu Oțelul, echipa din Bănie ocupă locul 14, cu 16 puncte, cu unul singur peste Dinamo.

Anunț despre românii de la Parma: „E rândul lui Man și Mihăilă. Va fi o vară incendiară”
PARMA
Anunț despre românii de la Parma: „E rândul lui Man și Mihăilă. Va fi o vară incendiară”

Adrian Mititelu a intrat în direct și a anunțat că vor exista schimbări masive la FCU Craiova, indiferent dacă echipa va retrograda sau va rămâne în Superliga.

Patronul oltenilor spune că se gândește să îi facă o propunere lui Florin Prunea la finalul acestui sezon. Fostul portar a fost la un pas să devină președintele celor de la FCU Craiova în vară, dar negocierile au picat în ultimul moment.

Adrian Mititelu anunță schimbări masive la FCU Craiova: „La vară sunt șanse ca Florin Prunea să primească o nouă propunere”

„La vară sunt șanse ca Florin Prunea să primească o nouă propunere. La vară se va schimba ceva. Chiar dacă retrogradăm, va fi o pierdere sentimentală, dar vom reveni imediat.

Dar eu cred că ne vom salva, echipa va arăta altfel de miercuri. Nu o spun doar ca să dau o notă de optimism. Noi nu vom mai pierde până la finalul sezonului. Suntem în stare de urgență de azi, fiecare secundă în cadrul echipei e altfel. Mă refer la comportamentul celor implicați.

Eu cred că putem câștiga și Cupa României. Avem licență UEFA, putem juca în Conference League la vară. Eu cred că ne vom salva”, a spus Adrian Mititelu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Aflat în studio, Florin Prunea a reacționat la spusele lui Mititelu: „Poate îmi pare acum rău că nu am acceptat. Eu vorbesc și acum cu dânsul, încerc să-l liniștesc, să-l temperez. Vorbesc și după meciuri”

VIDEO. Adrian Mititelu Jr, după FCU Craiova - Oțelul: „Ne apasă presiunea milioanelor de euro investiți!” + „Robert Popa dă numai declarații tâmpite”

Citește și:

A revenit vedeta lui Dinamo » Titular cu Petrolul după 5 meciuri în care a absentat
DINAMO
A revenit vedeta lui Dinamo » Titular cu Petrolul după 5 meciuri în care a absentat
Mircea Lucescu, despre lupta pentru supremație în Superliga: „Nu cred că mai poate pierde titlul”
SUPERLIGA
Mircea Lucescu, despre lupta pentru supremație în Superliga: „Nu cred că mai poate pierde titlul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
portardelegenda
portardelegenda  •  02 Aprilie 2024, 05:57

Cea mai tare agenție de impresariat este ÐIGISPORT. Pune antrenori,schimbă antrenori, pune președinți etc. Te doare mintea ...

morisca_11
morisca_11  •  01 Aprilie 2024, 23:03

Doamne fereste a inebunit de tot puscariasul de la maxima siguranta , simte probabil ca va pleca din Craiova daca retrogradeaza , oricum retrogradarea este mult mai aproape decat isi inchipuie puscarie !!! Scapam de puscarias cu retrogradarea !!

SuntetiPrecumCovidul
SuntetiPrecumCovidul  •  01 Aprilie 2024, 22:20

La ora aceasta Dinamo o conduce pe Petrolul cu 1-0 și o coboară pe FCU pe loc direct retrogradabil!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează