FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB 2-2

Florin Prunea n-a înțeles atacul lui Becali în direcția lui Târnovanu: „Golul Petrolului este imparabil. Dacă apăra penalty-ul mai avea ce să-i zică?”

Florin Prunea (55 de ani), fostul portar al echipei naționale, crede că Gigi Becali va greși dacă va alege să-l scoată pe Ștefan Târnovanu (23 de ani) din poarta celor de la FCSB. +23   FOTO
Florin Prunea (55 de ani), fostul portar al echipei naționale, crede că Gigi Becali va greși dacă va alege să-l scoată pe Ștefan Târnovanu (23 de ani) din poarta celor de la FCSB.

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 10:09 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 10:49

Florin Prunea (55 de ani), fostul portar al echipei naționale, crede că Gigi Becali va greși dacă va alege să-l scoată pe Ștefan Târnovanu (23 de ani) din poarta celor de la FCSB

Sâmbătă seară, la puțin timp după Petrolul - FCSB 2-2, Gigi Becali, patronul vicecampioanei, spunea că Ștefan Târnovanu ar putea fi scos dintre buturi. Omul de afaceri crede că primul gol încasat, din lovitura liberă executată de Jair, ar fi putut fi parat. 

Cere demiterea lui Elias Charalambous: „E într-o altă lume, e rupt de realitate! Becali să aducă un antrenor peste nivelul jucătorilor!”
PETROLUL - FCSB 2-2
Cere demiterea lui Elias Charalambous: „E într-o altă lume, e rupt de realitate! Becali să aducă un antrenor peste nivelul jucătorilor!”

Florin Prunea, fostul goalkeeper de la Dinamo, Universitatea Craiova și Universitatea Cluj, crede că Gigi Becali va face o greșeală dacă îl va scoate pe Târnovanu din poarta lui FCSB

Fostul internațional este de părere că niciun portar nu putea să pareze execuția lui Jair. 

Florin Prunea crede că Gigi Becali va greși dacă îl va scoate pe Ștefan Târnovanu din poarta lui FCSB

„Poate să facă ce vrea domnul Becali, dar părerea mea e că e o greșeală. Golul lui Jair este imparabil, lovitura liberă a fost bătută incredibil. Nu știu cine a zis că a fost o minge ușoară. 

În plus, Târnovanu a scos o minge grea, de lângă bară, la șutul lui Grozav. Dacă apăra penalty-ul mai avea ce să-i zică? Acolo numai neșansa a făcut ca el să nu apere. 

Un portar de talie mai mică se pune mai repede pe jos și nu se mai ducea mingea pe sub el”, a declarat Florin Prunea, la „Digi Sport Matinal”.

Florin Prunea: „CFR Cluj trebuia să fie peste FCSB”

Florin Prunea crede că atacurile lui Gigi Becali, îndreptate către anumiți jucători, vor distruge vestiarul la FCSB. 

„Atacul la Compagno, la Djokovic... Djokovic îi și răspunde, e un jucător cu personalitate. Se distruge din interior vestiarul. Șansa lor e că celelalte echipe se încurcă. 

În mod normal, CFR trebuia să fie peste FCSB. Acolo, situația va exploda într-o zi, nu se mai poate continua așa. 

Pe Charalambous nu înțeleg de ce îl mai chemați la interviuri. Nu puteți lua un jucător, care să și zică ceva?”, a mai completat fostul fotbalist. 

VIDEO. Petrolul - FCSB » Gol controversat marcat de Alex Băluță. A trecut mingea linia porții?

Citește și: 

Joyskim Dawa, mesaj la numai câteva ore după ce a fost scos în minutul 35 la Ploiești: „Respect!”

Adrian Mititelu a primit o lovitură de 11 milioane de euro » Victor Pițurcă, marele perdant

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează