FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, încă un atac la Chivulete: „Sunt imagini de cascadorii râsului la penalty-ul lui CFR!” + Replică pentru Bogdan Mara

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 13:44

Florin Prunea (50 de ani), managerul general al celor de la Dinamo București, a vorbit încă o dată despre arbitrajul controversat al lui Florin Chivulete din partida CFR - Dinamo 1-0.

„Au fost decizii împotriva unei singure echipe. A fost un henț clar, un 11 metri pentru Dinamo. Iar faza penalty-ului pentru CFR... Mă distrez când văd că Cestor se ține cu mâna de ceafă, deși din reluări se vede cum nu este lovit de nimeni.

Și el întreba acolo: «Cine a făcut fault, cine a făcut fault?» Sunt imagini de cascadorii râsului”, a spus Prunea la TV Digi Sport.

De asemenea, Florin Prunea a vorbit și despre comentariile făcute de Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României: „Nu am nimic cu cei de la CFR Cluj, deși am văzut că Bogdan Mara se amestecă în problemele de la noi. Ar fi mai bine să-și vadă de treaba lui”, a mai spus acesta.

Următorul meci al lui Dinamo este cu Academica Clinceni, în etapa a 4-a a Ligii 1. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

 Citește și:

CFR CLUJ - DINAMO 1-0 // Dialog incredibil între jucătorii lui Dinamo și Chivulete: „Cine a făcut penalty-ul?” » Florin Prunea atacă: „Îi amenința tot meciul”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
montgomerry
montgomerry  •  29 Iulie 2019, 22:27

Nu sunt de acord cu limbajul lui Prunea, de fapt nici nu stiu ce cauta la Dinamo. La penalty, sa-mi fie cu iertare, dar argumentele pro nu prea stau in picioare. Acel jucator al Clujului, e complet depasit de minge, se afla intre doi adversari si decide sa cada tinandu-se de cap.! E exact cu interpretarea hentului, la care cineva spune aici ca pe o raza de multi metri nu era niciun adversar !!! Si la penlty, repet, Cestor a fost depasit de centrare, el cade dupa ce fundasul lui Dinamo respinge cu capul. Dar am vazut si penaltyuri inventate de marele-mic specialist Balaj, care acum da verdicte la tv.

lapusneanul
lapusneanul  •  29 Iulie 2019, 20:53
Postat de cj666 pe 29 Iulie 2019, 18:04

Nu incerc sa conving talibanii. Da ma... ati fost incredibil de buni si chivulete e un hot. Nu prea inteleg totusi 0-8 la golaveraj la jocul minunat al echipei...

hahaha, deci , daca o echipa joaca slab adversarii trebuie sa primeasca moka 11 m..?

cj666
cj666  •  29 Iulie 2019, 18:07
Postat de whiteredarad pe 29 Iulie 2019, 16:57

Prunea incepe sa nu mai vada ce trebuie sa faca. Se leaga de toti , foloseste un limbaj neortodox si cam, prea nu vede bine. S-a vazut, clar ca dinamovistul a ridicat aiurea piciorul si l-a lovit pe Cestor. Apoi nu tot ce atinge mana este hent. La faza cu pricina CFR-istul isi retragea mana, clar, apoi nu a schimbat directia mingii, iar 4-5 m in jur nu era nici urma de dinamovist, ca sa isi creeze un avantaj. La hent nu vorbim despre imprudenta, vorbim despre intentie, imprudenta a fost... la penalty, nu la hent"

Nu incerca sa le explici ceva logic astora... incep sa se apropie de andrei f in stupizenie

Vezi toate comentariile (32)
Comentează