FOTBAL  »  Superliga  »  LAUDE

L-a impresionat pe Prunea cu ultimele prestații: „Ar trebui convocat, este într-o formă fantastică. E extraordinar!”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 07:23 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 08:11

Florin Prunea (55 de ani) consideră că Mario Camora (36), căpitanul lui CFR Cluj, merită convocat la echipa națională în această lună, pentru duelurile cu Belarus, respectiv Andorra.

Fundașul stânga portughez trece printr-o perioadă incredibilă. Camora are 3 meciuri la rând cu gol înscris, iar înainte de această serie a pasat decisiv la unica reușită a vișiniilor în eșecul din Giulești, 1-3 cu Rapid.

Forma lui Camora l-a impresionat pe fostul internațional Florin Prunea, care îl vede pe lusitan convocat la echipa națională pentru „dubla” din octombrie din preliminariile EURO 2024, cu Belarus (12 octombrie) și Andorra (15 octombrie).

Mititelu pregătește o mutare bombă: „Mâine l-aș pune antrenor, i-am și spus! Mă rog să fie dat afară ca să rămână liber”
FCU CRAIOVA - HERMANNSTADT
Mititelu pregătește o mutare bombă: „Mâine l-aș pune antrenor, i-am și spus! Mă rog să fie dat afară ca să rămână liber”

Florin Prunea îl vede la națională pe Mario Camora: „I-a băgat «cheița» unde trebuie. E extraordinar!”

„Am rămas impresionat de Camora. Când a venit, Mandorlini se pare că i-a băgat «cheița» unde trebuie și este extraordinar. Băiatul acesta este un exemplu.

Așa arată un fotbalist, iar jucătorii tineri români trebuie să-l ia exemplu pentru cum își face meseria de când a venit în România.

Este un jucător extraordinar. Ar trebui convocat, este într-o formă fantastică”, a comentat Prunea, confom digisport.ro.

Camora a debutat la naționala României în octombrie 2020, la 33 de ani și 10 luni, după ce a obținut cetățenia română. De atunci a jucat de 10 ori în „tricolor”, ultima dată pe 16 iunie, în 0-0 cu Kosovo.

Camora a fost convocat și la cea mai recentă acțiune, meciurile cu Israel (1-1) și Kosovo (2-0), dar a rămas rezervă neutilizată în ambele partide.

L-a impresionat pe Prunea cu ultimele prestații: „Ar trebui convocat, este într-o formă fantastică. E extraordinar!”
Mario Camora a înscris în ultimele 3 partide ale CFR-ului, 3-0 cu Sepsi, 2-0 cu FCU Craiova, 3-1 cu CSM Alexandria

Citește și:

Fiul selecționerului nu prinde lotul în Liga 2, dar e titular la națională: „Și-a câștigat pe deplin locul. Are calitate, inteligență”

Președintele din Superliga propune un atacant la echipa națională: „Merită din plin!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
fairplay
fairplay  •  07 Octombrie 2023, 10:42

Corect: intre Nicusor Bancu si Mario Camora ultimul este mai in forma, in timp ce primul are parametri mai buni din punct de vedere fizic. Insa va conta enorm abordarea selectionerului pentru aceasta dubla. Cel mai probabil "fundasii" laterali vor decide ambele meciuri. Poate are Romania noroc si se trezeste calificata dupa dubla din octombrie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează