FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA - DINAMO 4-4

Florin Prunea: "Nu am ce să îi reproşez lui Dolha"

Emilian Dolha, Dolha, Dinamo
Emilian Dolha, Dolha, Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Florin Prunea, managerul lui Dinamo, îl apără pe Emilian Dolha şi nu îl consideră vinovat pentru egalul cu Unirea.

"Trebuia să cîştigăm cele trei puncte, nu e un rezultat echitabil. Nu poţi să îi reproşezi egalul lui Dolha. Am pierdut pe mîna noastră. Trebuie să fim un grup unit şi să demonstrăm că sîntem capabili de rezultate mari. E un campionat greu, sîntem în grafic pentru ambele obiective şi n-avem timp să ne plîngem", a spus Florin Prunea.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (4)
 •  29 Martie 2010, 09:12

Fratilor, poate nu stiati, dar ca sa fii un portar bun, trebuie sa ai si o aparare buna, ceea ce nu este cazul la Dinamo. Penalty nu a fost , la primul gol a dat Ndoye si MOTI pe langa minge, la al doilea gol MOTI l-a lsat pe semedo sa ajunga pna in careu, la al patrulea gol MOTI nu l-a marcat pe Bilasco. Deci, Dolha e de vina, sunteti amuzanti si de aia nu mai creste echipa asta in valoare ca toata lumea are imrpesia ca totisunt jucatori mai putin portarii.

 •  29 Martie 2010, 00:55

Limbaj de lemn..numai ineptii..daca nici de data asta nu e vinovat Dolha,cand o mai fi?E penibil Prunea.Nu spun ca limbajul lui Turcu nu este deplasat,insa nici ca Prunea,sa-l apri de-an b.o.u.le.a asa..mai bine nu mai zici nimic ,mergi pe burta si asta e.Dar sa scoti ineptiile astea..e prea de tot.

 •  29 Martie 2010, 00:35

Fratilor,nu va suparati,da"parca p...ul ala de dolha e fetitza voastra,asa il aparati...dati-l naibii afara,aduceti un portar ca lumea si luati-o iar de la capat.Un portar inseamna jumatate de echipa,noi nu suntem brazilieni sa marcam mai mult decat poate lua dolha sau curca...am inceput sa semanam din ce in ce mai mult cu SISIF...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează