FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea nu mai vine la Dinamo: "Nu a acceptat asta!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 19:08

Claudiu Niculescu a fost demis astăzi de la Dinamo. Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)! 

Dinamo a făcut o mutare radicală pe banca tehnică, dar a dat chix în negocierile cu Florin Prunea, pentru zona administrativă. Președintele Alexandru David a dezvăluit motivul.

"Cu domnul Prunea, lucrurile sunt destul de simple. M-am întâlnit cu dânsul miercuri, au mers bine negocierile. Singura problemă e durata contractului. Noi i-am propus un contract pe durată determinată, el nu a acceptat asta. A vrut pe o perioadă nedeterminată.

Cele două părți nu au putut renunța la punctul de vedere pe care-l aveau pe acest subiect. Joi era clar că nu mai vine, lucrurile au căzut. Eu am fost prezent la întâlnirea cu avocatul. I-am spus să ne dea fișa postului pe care a avut-o și la alte cluburi. Suntem în căutări pentru a întări zonele în care suntem deficitari", a declarat David la TV Digi Sport. 

Vezi și: Claudiu Niculescu, anunț-șoc: "Mi s-a propus să rămân în club!" » Decizia luată de fostul tehnician al "câinilor"

 Claudiu Niculescu, mesaj către Mircea Rednic » Cine e omul care l-ar fi pârât la șefi + Concluzia de senzație a lui Ianis Zicu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
rocky2
rocky2  •  13 Octombrie 2018, 22:33

Prunea ar fi facut la club exact ce a facut si Galina Blanca! Adica nimic!

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  13 Octombrie 2018, 21:54

Doi hoti din fotbal sunt in acea poza !

klaus
klaus  •  13 Octombrie 2018, 21:34

Stie cineva daca semneaza si Luana:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează