FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

EXCLUSIV / VIDEO Florin Prunea reaprinde războiul cu Răzvan Burleanu: „Arată exact ca Dl. Goe în poza aia”

Articol de , - Publicat sambata, 03 decembrie 2022 16:52 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2022 17:05

Fostul internațional Florin Prunea (54 de ani), contestatar vehement al administrației Răzvan Burleanu, a ironizat prezența președintelui FRF la Mondial lângă nume mari din istoria fotbalului.

Florin Prunea reaprinde războiul cu Răzvan Burleanu: „Arată exact ca Dl. Goe în poza aia”
Răzvan Burleanu, prezent la Campionatul Mondial din Qatar / foto: Imago Images
  • CONTEXT: Fotografia postată de ESPN îl prezintă pe Răzvan Burleanu, prezent la partida Brazilia - Elveția de la Campionatul Mondial, în zona VIP de pe „Stadium 974” din Qatar, lângă nume precum George Weah, președintele Liberiei și fost mare atacant, Roberto Carlos, Kaka, Ronaldo, Cafu, Arsene Wenger, Diego Simeone sau Youri Djorkaeff.

Florin Prunea a comentat poza în care Răzvan Burleanu apare lângă o pleiadă de legende ale fotbalului internațional.

VIDEO. Florin Prunea reaprinde războiul cu Răzvan Burleanu: „Arată exact ca Dl. Goe”

„Era exact ca Dl. Goe. Când l-am văzut și cum râdea, picătură din Dl. Goe! Parcă rădea și spunea «eu sunt aici și voi stați acasă, și suporterii, și toată lumea. Eu sunt în Qatar la Mondial și sunt șmecher». Sfidează pe toată lumea!”, a spus Florin Prunea pentru GSP.

Prunea, atac la Burleanu: „Îl interesează numai și numai cei 320.000 de euro pe care îi câștigă pe an”

Prezent astăzi la partida dintre Unirea Constanța și Poli Iași din Liga 2, încheiată cu scorul de 1-2, Prunea și-a început discursul prin a vorbi despre meci, iar după aceea a declanșat un atac la adresa lui Răzvan Burleanu și a Federației.

„A fost un an bun pentru Iași, felicitări lor. Termină pe locul 2, loc de promovare, eu sper să mențină aceșali ritm. Surpriză mare pentru mine sunt și copiii aceștia de la Unirea Constanța, am văzut câțiva chiar buni.

Însă, suntem departe de ceea ce înseamnă fotbalul ca valoare, noi din pacăte am regresat, în ultimii ani și va fi foarte greu să revenim unde a fost echipa naționalei. Nu mai sper la nimic, greu, pentru că nu vine nimic din urmă. Din ce în ce și juniorii mai puțini, cei care sunt buni pleacă foarte repede afară și mulți dintre ei se pierd, arătăm destul de rău.

La Federație e nevoie de un spirit, de un om cu viziune, un om care să cunoască fenomenul, de un om care să pună suflet pentru fotbal, ori pe actualul președintele al FRF îl interesează numai și numai cei 320.000 de euro pe care îi câștigă pe an”, a fost mesajul lui Florin Prunea.

Am spus-o de la început, Elveția este cea mai bună din Europa. Trebuie să ne sperie, dar mai avem până la meciul cu ei. În primul rând, trebuie să ne câștigăm punctele până la meciul cu Elveția, dar ea este principala favorită a grupei. 

- Florin Prunea

Citește și:

„Zvântați” sub ochii lui Strizu » Cu 5 fotbaliști de la prima echipă pe teren, FCSB 2 a fost umilită de CS Tunari

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (10)
endervisa
endervisa  •  03 Decembrie 2022, 22:47
Postat de gicapuia pe 03 Decembrie 2022, 20:47

Daca Burleanu ii dadea un post caldut la FRF sa vezi ce pupici aplica!!! Prunea pe unde a fost a vfacut doar prapad. Bani doar pentru el, restu faliment . Cred ca are ficatul cit o minge de atita ura.

Mai mult ca sigur ai dreptate dar strict la ceea ce a spus acum, ma refeream ca are dreptate. :) El asa in general, nu prea are dreptate cu nimic. E un scandalagiu si inflamator de spirite.

costeltudor
costeltudor  •  03 Decembrie 2022, 22:44

Un FRUSTRAT !!! Nu poate uita ca a fost *** ! E drept , de un INTELECTUAL ! Eu sper ca aceasta ura sa nu-i afecteze sănătatea !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  03 Decembrie 2022, 22:31

Prunea a fost slab ca portar, si mai slab ca oficial in fotbal. Toata ziua numai injurii prin presa. Poate ar fii mai bine sa-si scrie memoriile sa ne spuna cum a distrus jocurile nationalei

Vezi toate comentariile (10)
Comentează