FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

Florin Prunea îl contrează pe Mircea Sandu, după interviul din GSP: „Cluburile să revină la ce era înainte de '89. Să nu mai fie conduse după cum li se scoală patronilor”

Florin Prunea s-a arătat surprins de unele declarații făcute de Mircea Sandu
Florin Prunea s-a arătat surprins de unele declarații făcute de Mircea Sandu

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 16:34

Florin Prunea (51 de ani), oficialul lui Dinamo, s-a arătat deranjat de unele dintre afirmaţiile pe care Mircea Sandu (67), fostul preşedinte al FRF, le-a oferit zilele trecute, într-un interviu amplu găzduit de GSP.ro.

Prunea nu e de acord cu ce a spus şi ce susţine Mircea Sandu referitor la cluburile finanţate din bani publici. 

Ce a spus Mircea Sandu în interviul GSP: 

„După ce va trece această pandemie, se va termina cu păcăleala că te numeşti club profesionist, dar, de fapt, banii îi ai de la stat. Măcar la nivelul primelor două ligi, fotbalul trebuie să fie profesionist. A, că autoritatea locală construieşte un stadion sau susţine o Academie, asta e altceva, dar nu e posibil ca bugetul să-ţi fie asigurat de stat. 

În plus, ce competiţie e aceea în care un patron vine cu banii lui din buzunar, iar un altul vine cu banii din buzunarul statutului? Dar se va termina, fiindcă Primăriile vor avea o presiune imensă în viitor, oamenii nu vor mai accepta să vadă spitale care nu sunt modernizate şi dotate şi nici şcoli cu wc-ul în curte".

Florin Prunea, replică pentru Mircea Sandu: „Nu susținea aceleași lucruri când era la FRF”

Florin Prunea, prezent în studio la Telekom Sport, a ţinut să-i dea replica fostului şef de la Casa Fotbalului. 

„Am citit şi eu interviul din Gazetă şi nu sunt absolut deloc de acord cu ce zice Mircea Sandu. Am avut şi avem o relaţie foarte bună, însă nu l-am auzit pe domnul Mircea Sandu susţinând aceleaşi lucruri şi atunci când era preşedinte al Federaţiei. Avea o cu totul altă părere referitor la acest subiect", a spus Prunea.

Apoi, el a argumentat de ce e de cu totul altă părere faţă de Sandu: "Dacă cineva se simte nedreptăţit că ar veni cu banii lui şi ar concura cu bani de la stat, atunci să stea acasă. Nu e nimeni obligat să vină în fotbal. 

Eu cred că fotbalul trebuie să se reîntoarcă la ceea ce era înainte de 89, cu cluburile aparţinând statului, Steaua la Armată, Dinamo la Ministerul de Interne şi aşa mai departe. 

Nu pot să accept că au apărut unii patroni lipsiţi de orice formă de educaţie şi de respect la adresa marilor cluburi şi ai suporterilor acestora, care au echipele la cheremul lor. Nu e posibil ca în funcţie de cum, mă scuzaţi, i se scoală unuia să decidă dacă mai ţine clubul respectiv sau îl închide", a declarat Prunea.

VIDEO. Claudiu Florică: „Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo”

Citește cele două părți ale interviului cu Florin Prunea:

Mircea Sandu, interviu exploziv de la Nisa, din izolare: „Statul a acceptat să nenorocească judeţe, apoi i-a trimis pe cei din diaspora înapoi” + „Se va termina cu finanțarea locală către fotbal”

Partea a doua a interviului cu Mircea Sandu: „MApN nu poate fi stăpân pe un stadion construit din banii tuturor românilor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
mehighms
mehighms  •  18 Aprilie 2020, 06:01
Postat de creeperno999 pe 17 Aprilie 2020, 23:08

Daca era inca comunism dinamo ar fi fost in top si steaua n-ar fi disparut din liga 1

banuiesc ca vorbesti de fcdb.. ca dinamo e in 3-4 sau pe unde naiba e

iung811
iung811  •  17 Aprilie 2020, 23:21

Tot comunistii la putere!!! Pai din ce familie provine Prunea? militieni.

creeperno999
creeperno999  •  17 Aprilie 2020, 23:08

Daca era inca comunism dinamo ar fi fost in top si steaua n-ar fi disparut din liga 1

Vezi toate comentariile (16)
Comentează