FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea se ia de fanii lui Dinamo: „Nu cred că este o ruptură totală între suporteri și conducere! Unii stau la masă, alții dau comunicate”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 11:43 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 12:18

Florin Prunea, fostul președinte de la Dinamo, a analizat situația din club și a avut un mesaj dur pentru o parte dintre fani.

Fostul portar crede că nu toți fanii sunt împotriva lui Pablo Cortacero, având în vedere că aceștia nu au reacționat după ce un suporter ar fi fost lovit de un bodyguard al spaniolului. În plus, Prunea se ia și de actuala conducere a „câinilor”.

„Nu cred că este o ruptură totală între suporteri și conducere pentru că am văzut că stau la masă. Și atât timp cât există dialog, e un lucru pozitiv. După ce s-a întâmplat cu Alex (n.r Alexandru Anghel, suporterul care acuză că a fost lovit de bodyguard-ul lui Cortacero), am văzut că lucrurile merg pe un făgaș normal.

Nu știu ce să mai înțeleg, unii stau la masă, alții dau comunicate. În momentul în care un suporter este lovit, nu mai e cale de mijloc, părerea mea. E o problemă de unitate dacă unii stau la masă cu cel care bate suporteri.

Înainte să plec de la Dinamo, într-un birou se închideau patru persoane: Bălănescu, Șerdean, Țălnar și cu Alex (n.r. - Alex Couto, fostul director general) și nu mai intra nimeni. După aceea am citit despre comisioane de sute de mii de euro care trebuiau împărțite după ce se finaliza tranzacția. E o bătălie pentru putere în interiorul clubului.

Noi ne dăm așa cu părerea, suntem îngrijorați, dar ei se întâlnesc, rezolvă, se mai bat, se mai ceartă. Dar jucătorii, clubul și suporterii sunt cei care suferă”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

VIDEO Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo: „99% mă îndoiesc că Pablo Cortacero va aduce banii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Fanii lui Dinamo intervin în scandalul Dănuț Lupu - Ante Puljic: „Lupule, te cerți cu cine nu trebuie! Vino tu să fii rău față-n față cu impostorul”

Jucătorii lui Dinamo, ironii pe seama situației din club: „Nici nu știu dacă mi-au mărit salariul” » Ce îi reproșează lui Cortacero și ce speranțe mai au

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
creeperno
creeperno  •  24 Decembrie 2020, 22:44

Stai linistit ca domnul Cortacero se va intelege foarte bine cu programul lui bucurica dupa ce le dilueaza actiunile

kriskok
kriskok  •  24 Decembrie 2020, 18:10
Postat de elgabri pe 24 Decembrie 2020, 17:27

Asteptam un atac devastator

pai ce atac mai devastator vrei decat faptul ca,cortacero va bate fizic pe unde va prinde si dupa va si desfiinteaza.

elgabri
elgabri  •  24 Decembrie 2020, 17:27

Asteptam un atac devastator

Vezi toate comentariile (4)
Comentează