FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Răducioiu, nemilos cu Dinamo: „O situație umilitoare! Cel mai negru parcurs din istoria fotbalului dinamovist”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 16:16

Florin Răducioiu, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre echipa roș-albă și despre ce trebuie să facă Mircea Rednic.

Răducioiu, 49 de ani, a criticat situația în care este clubul, care a terminat sezonul pe locul 9, cea slabă clasare din istorie, și a spus că fanii nu vor accepta încă un sezon ratat.

„E o situaţie de nedescris şi incredibilă din multe puncte de vedere. S-a terminat campionatul şi trebuie ca managerul, Mircea Rednic, să îşi facă o echipă în aşa fel încât să dea mari satisfacţii suporterilor în sezonul următor.

Nu cred că se va mai accepta o asemenea situaţie şi un asemenea parcurs, cel mai negru din istoria fotbalului dinamovist. Nu vreau să mai văd și să trăiesc asemenea momente. A fost o situaţie umilitoare.

Sper ca aceste revoluţii, așa cum le numeşte el, să fie benefice și să poată să aducă multe avantaje. Adică să fie totul pentru binele lui Dinamo. El ştie foarte bine ce este acolo și de ce persoane competente are nevoie pentru binele lui Dinamo”, a declarat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

Citește și:

Rednic, decizie surprinzătoare! Vrea să strângă bani pentru Dinamo și îi vinde pe Mattia Montini și Robert Moldoveanu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
2036290743290484
Ion Marin  •  03 Iunie 2019, 10:47

Ah Draga Mircea , sper sa citesti comentariile mele ,nu sa tii cont de ele.Dinamo a inceput cu Traian Ionescu, cu Angelo Niculescu si cu nea Nae Nicusor , pe care tu il stii foarte bine.Si de prin 1965 , cu doi colosi ai fotbalului romanesc , Cornel Dinu si Mircea Lucescu, chiar daca Lucescu, baleteaza intre Steaua si Rapid, si lui ca si lui , unui vanator de mistreti , Ion Tiriac , glorie le a dat Dinamo Bucuresti.Dar unii oameni sunt nerecunoscatori, numai oamenii destepti sunt altruisti, si Lucescu si Tiriac , ar trebui sa stea in fata Clubului Dinamo in genunchi si sa se roage ca la Sfintele Moaste, dar astia suntem noi oamenii , nu stim sa daruim , un crampei din ceea ce am primit.Dar tu ai facut ceva intrun moment foarte greu din istoria acestui club , ceea ce nu au facut cei doi , TIRIAC SI LUCESCU, si multi alti dinamovisti cu bani , ai sacrificat nervi , bani si ai salvat clubul de la RETRGRADARE, IN REST NU MAI CONTEAZA.

dvd1
dvd1  •  02 Iunie 2019, 17:07

la anul in B

chris_bu67
chris_bu67  •  02 Iunie 2019, 17:05

de neghiniță trebuie să scape Dinamo,acolo e vina

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close