FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Răducioiu îl avertizează pe Petrescu, după declarațiile din Italia: „Îți pui echipa în cap, Dane!”

Florin Răducioiu, fostul internațional român, l-a avertizat pe Dan Peterescu, după declarațiile antrenorului lui CFR de la finalul meciului cu Lazio și înainte de duelul cu FC Argeș.
Florin Răducioiu, fostul internațional român, l-a avertizat pe Dan Peterescu, după declarațiile antrenorului lui CFR de la finalul meciului cu Lazio și înainte de duelul cu FC Argeș.

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2023 10:02 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 13:09

Florin Răducioiu, fostul internațional român, l-a avertizat pe Dan Peterescu, după declarațiile antrenorului lui CFR de la finalul meciului cu Lazio, scor 0-1, și înainte de duelul cu FC Argeș.

  • CFR Cluj - FC Argeș se joacă azi, de la ora 17:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

„Cred că în 2019 aveam o echipă mai bună, jucători mai buni. Poate greșesc, dar erau Culio, Djokovic, Traore, Țucudean, Vinicius. Erau jucători de valoare, de nivel. Era Păun, atunci juca foarte bine. Lazio cred că e mai bună acum”, a spus Dan Petrescu după 0-1 cu Lazio, în dialogul cu reporterul GSP Alexandru Barbu.

Florin Răducioiu crede că Dan Petrescu „ar trebui să fie mai atent la declarații”, deoarece riscă să își „pună vestiarul în cap”.

Un titular de la CFR Cluj, pe lista a 4 cluburi din Serie A » Ce scriu italienii despre pariul lui Petrescu
CFR CLUJ
Un titular de la CFR Cluj, pe lista a 4 cluburi din Serie A » Ce scriu italienii despre pariul lui Petrescu

Florin Răducioiu: „Dan Petrescu ar trebui să fie mai atent la ce declară”

„Nu cred că CFR va continua seria asta de trei înfrângeri consecutive, cred că se va impune cu FC Argeş, şi chiar de o manieră categorică. Dan Petrescu ar trebui să fie mai atent, a făcut declaraţii care nu sunt deloc în regulă pentru echipa lui, pentru jucătorii lui. Îţi poţi pune echipa în cap. 

Un antrenor trebuie să fie foarte atent, chiar dacă este la cald după o înfrângere. Înainte de meciul cu Argeș era nemulţumit de program, că joacă la ora 17:00”, a spus Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Dan Petrescu, înainte de CFR - FC Argeș: „Eu nu înțeleg de ce s-a pus meciul la ora 5 seara”

„Eu nu înțeleg de ce s-a pus meciul la ora 5 seara. Jucăm joi seara la ora 9 în Italia, apoi venim duminică și jucăm la ora 17:00. Nu avem nici măcar două zile și jumătate. Când erau -15 grade afară am jucat la ora 21:00. 

Totul e invers, pe cuvânt. Asta e, trebuie să jucăm. Nu avem ce face”, a spus Dan Petrescu în conferința de presă premergătoare meciului cu Argeș.

Citește și:  

La 25 de ani de la episodul „să ne faceți statuie”, Dan Petrescu face o previziune sumbră: „Atunci să mă sunați! O să recunosc dacă am greșit”

Alibec, descătușat: „M-am săturat să fiu în umbră” + „Putem bate pe oricine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Februarie 2023, 13:19

...eu cred ca pierde si cu fc arges

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  19 Februarie 2023, 13:19

Dan este depasit !! Au imbatranit cei care l-au facut campion ....Trebuie adus un antenor cu experienta ...un portughez ceva ..

1945sv0509
1945sv0509  •  19 Februarie 2023, 13:13

Raducioiu poate sa avertizeze eventual chelnerul care nu a adus bauturica destul de repede.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează