FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - U CLUJ 1-1

Florin Răducioiu, după ce l-a văzut nervos pe Gică Hagi: „Îmi pare rău pentru el, dar ăsta e adevărul” » Ce problemă a remarcat

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 09:57 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 10:34

După Farul – U Cluj 1-1, Gică Hagi a fost dezamăgit de prestația elevilor săi, iar Florin Răducioiu i-a dat dreptate. 

Fost coleg cu antrenorul Farului în Generația de Aur, Florin Răducioiu e de părere că Gică Hagi are dreptate să fie nervos din cauza prestației echipei sale și explică ce nu mai merge în jocul constănțenilor.

Gică Hagi a găsit vinovatul pentru golul luat de Farul cu U Cluj: „Doar el a greșit”
FARUL - U CLUJ 1-1
Gică Hagi a găsit vinovatul pentru golul luat de Farul cu U Cluj: „Doar el a greșit”

Florin Răducioiu a găsit problema Farului: „Echipa nu mai e cea de anul trecut”

„Gică Hagi are dreptate să fie nervos. Echipa lui nu mai este echipa de anul trecut. Nu mai este echipa agresivă, care vrea să câştige orice minge cu orice preț, care vrea să domine adversarul din primul minut. Echipa lui e un pic...

Farul a pierdut din acel stil care o caracteriza. Îmi pare rău pentru Gică, dar ăsta e adevărul. Și acum am văzut un meci un pic trist. A fost un meci care nu m-a emoționat. Pe mine Farul m-a emoţionat anul trecut. Dar anul acesta este cu totul altă poveste.

Sunt jucători care nu mai sunt la nivelul de anul trecut, precum Munteanu sau Mazilu. Nu știu care e realitatea, nu știu ce se întâmplă. Dar băieții ăștia trebuie să-și revină, din punct de vedere al motivației. 

E o criză de goluri, de încredere. Farul are mai puține ocazii ca anul trecut. Și dacă tot ai ocazii puține, măcar să marchezi. Nu știi când te mai întâlnești cu acele șanse. Jocul e previzibil. Jucătorii nu mai au intensitate, nu mai au viteză de joc. Cu cât te apropii de careu, cu atât mingea trebuie să circule mai repede. Jucătorii de la Farul nu mai fac asta. Sunt previzibili. 

Echipa nu mai e cea de anul trecut. Iar atacanții nu mai sunt rapizi. Nu știu dacă e o problemă fizică sau mentală. Și Gică pare stors, ca urmare a prestației. Da, Farul s-a redresat față de startul sezonul, dar nu mai e aceeași echipă de anul trecut. 

Am spus de la început că va fi un an dificil pentru Farul. Va fi un campionat complicat pentru Farul.  Mă tem că va fi greu. Așa se întâmplă la marile echipe, după ce câștigă campionatul triumfător, cu un joc ieșit din comun. E greu ca anul următor să repeți, pentru că nu mai ai aceeași motivație”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea „Fotbal Show”, realizată de Prima Sport în parteneriat cu Gazeta Sporturilor.

Citește și: 

Farul, taxată după prestația din meciul cu U Cluj: „Nu a arătat ca o campioană”
FARUL - U CLUJ 1-1
Farul, taxată după prestația din meciul cu U Cluj: „Nu a arătat ca o campioană”
Gică Hagi n-a menajat pe nimeni: „Până unde să o duc?” » Supărat inclusiv pe strategia lui Sabău: „Pentru unii există toleranță!”
Farul - U Cluj 1-1
Gică Hagi n-a menajat pe nimeni: „Până unde să o duc?” » Supărat inclusiv pe strategia lui Sabău: „Pentru unii există toleranță!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează