FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

Mesajul lui Răducioiu de ziua lui Hagi: „Nu vreau să mă criticați, dar asta se întâmpla dacă nu era român”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 14:16 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 14:55

Gică Hagi a împlinit azi 57 de ani, iar Florin Răduicoiu, fostul său coleg din Generația de Aur a României, a vorbit despre cariera lui de fotbalist.

Actualul manager de la Dinamo l-a felicitat pe Hagi de ziua lui și spune că „Regele” ar fi câștigat Balonul de Aur dacă nu era român.

Florin Răducioiu e sigur: „Hagi lua Balonul de Aur dacă nu era român”

„Ce să mai spun despre acest geniu și prieten extraordinar? E un geniul al fotbalului românesc și mondial. A nivel la un nivel extraordinar de mare și ne-a încântat cu golurile lui. Îmi pare rău că nu a câștigat Balonul de Aur, așa cum a făcut-o Stoichkov. Nu vreau să mă criticați, dar spun că Hagi ar fi câștigat Balonul de Aur dacă nu era român.

E mândru că e român, dar știți cum e... Foarte rar câștigă cineva din Balcani. S-a întâmplat cu Modric, dar trofeul a fost câștigat foarte rar de cineva din zona aceasta.

Nu-i lipsește nimic. A realizat lucruri foarte mari. A câștigat cu echipa lui campionatul, din nimic. Puțin reușesc. Și a făcut-o din banii lui. E un prieten drag și m-a făcut să fiu mare, datorită geniului său”, a spus Florin Răducioiu în conferința de presă organizată de Dinamo înainte de meciul cu FC Botoșani, de luni.

Hagi a fost cel mai aproape de a câștiga Balonul de Aur în 1994. Atunci a terminat pe locul 4, după Hristo Stoichkov, Roberto Baggio și Paolo Maldini.

Cariera lui Hagi

  • Hagi și-a început cariera la Farul Constanța, în 1982. A urmat transferul la Sportul și ulterior a ajuns la Steaua, pentru care a debutat cu gol, în Supercupa Europei.
  • În 1990, Real Madrid a plătit 4 milioane de dolari, un record la acea vreme, iar Hagi ajungea în capitala Spaniei, unde a jucat doi ani.
  • Ulterior, a fost adus de Mircea Lucescu la Brescia, iar după Campionatul Mondial din SUA a ajuns la Barcelona, unde a jucat doi ani.
  • Cea mai bună perioadă din cariera lui Hagi a fost la Galatasaray, el fiind și acum extrem de iubit de turci. A evoluat pentru Galatasaray în perioada 1996-2001, jucînd în 167 de partide şi marcând 79 de goluri în toate competiţiile.
  • Alături de Galatasaray, Hagi a câştigat, ca jucător, 4 titluri de campion (1997, 1998, 1999 şi 2000) şi două Cupe (1999 şi 2000). De asemenea, în 2000, alături de Galatasaray, a cucerit Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

VIDEO Nume mari din fotbal i-au transmis mesaje de felicitare lui Gică Hagi

Citește și: 

Gică Hagi nu a fost uitat de ziua lui » Nume mari din fotbal precum Wenger, Stoichkov sau Butragueno i-au transmis mesaje de felicitare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
klauz
klauz  •  06 Februarie 2022, 14:57
Postat de Cris Juganaru pe 06 Februarie 2022, 12:17

“Nulitatea Hagi”!? Dar tu cum procedezi bai, *** ce esti? Critica cariera lui Hagi, cu argumente pertinente, daca te tine, nu ataca persoana prin descalificare personala.

Ce argumente mai pertinente vrei, juganatule, decat ca nu a jucat decat in SERIE B si TURCIA? Un nime-n drum, un impostor. Citeste-i CV-ul. Daca poti citi...

296839007513707
Cris Juganaru  •  06 Februarie 2022, 12:17
Postat de klauz pe 06 Februarie 2022, 07:03

Prost esti tu cu ***. Ataci opinia, nu persoana, prostule. Daca poti... E o regula elementara. Inteleg ca-ti place nulitatea hagi, ***

“Nulitatea Hagi”!? Dar tu cum procedezi bai, *** ce esti? Critica cariera lui Hagi, cu argumente pertinente, daca te tine, nu ataca persoana prin descalificare personala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  06 Februarie 2022, 07:03
Postat de 55555 pe 05 Februarie 2022, 16:10

Mare prost mai ești. Ești fecesebist, nu?

Prost esti tu cu ***. Ataci opinia, nu persoana, prostule. Daca poti... E o regula elementara. Inteleg ca-ti place nulitatea hagi, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează