FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Florin şi Mihai Costea pot fi din nou colegi la un club din Liga 1: "Am discutat cu ei"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 19:52

Florin Costea nu trece printr-o perioadă prea bună la CFR Cluj, acolo unde i s-a cerut diminuarea contractului, iar jucătorul a refuzat. Nici fratele său, Mihai, nu o duce prea bine, nemaijucînd de peste un an.
Cel care îi doreşte pe cei doi este Angelo Massone, patronul Ceahlăului, care spune că a discutat cu fotbaliştii şi aceştia ar fi de acord să joace pentru nemţeni.

"Am discutat cu jucătorii şi sînt şanse să vină la Ceahlăul măcar pînă la vară. Am încredere că măcar unul ne va ajuta, chiar dacă în prezent nu trec prin cea mai buna perioadă. Sînt jucători de calitate", a spus Angelo Massone, conform sportneamt.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
plischi
plischi  •  10 Martie 2015, 07:28

dar parca in giulesti le-ar sta rau?

rastaman85
rastaman85  •  10 Martie 2015, 01:38
Postat de kingjulian29 pe 09 Martie 2015, 22:54

Eu zic ca li se acorda prea multa atentie. Cand a venit Neubert la Steaua s-a vazut in cateva saptamani diferenta in modul in care stateau tricourile pe jucatori, parca observam niste muschi, o definire.. exceptie facand Nila, el a fost mereu slab mort, fizic de adolescent subnutrit, in conditiile in care postul lui e cel de atacant central. Nu zic ca muschii reprezinta totul, Messi e cel mai bun exemplu ca talentul poate compensa fizicul dar eu cred ca e valabil si invers, adica sa compensezi limitarile tehnice cu un fizic bine definit. La 187 cm cat are Nila ar fi putut fi un jucator interesat daca profita de inaltimea lui... dar poate cer prea mult. Iancu e urmatorul Nila al Stelei.

Tare! Macar Iancu e talentat, dar indolent!

iobag
iobag  •  09 Martie 2015, 23:52
Postat de titelb pe 09 Martie 2015, 22:42

Peste 10 ani o sa vedeti cum presa acuza Steaua ca nu-si ajuta fostele glorii aflate in saracie.

ce steaua? astia sunt glorii maxim la craiova sa plateasca PSD

Vezi toate comentariile (10)
Comentează