FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TÎRGU MUREȘ

Florin Stângă și Borislav Topic au semnat cu FCM Tîrgu Mureș

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Sârbul Borislav Topic (fundaş stânga, 27 de ani, de la gruparea de primă ligă BSK Borca) a semnat, azi, un contract pe doi ani cu prim-divizionara FC Municipal Tîrgu-Mureș, a informat clubul într-un comunicat de presă. De asemenea, mijlocașul Florin Stângă (ultima oară la echipa greacă Skoda Xanthi) este așteptat, în zilele următoare, la Eichgraben, să parafeze o înțelegere cu clubul nou-promovat în prima ligă.

Pe de altă parte, conducerea executivă a FCM-ului se află în tratative foarte avansate cu câțiva fotbaliști de valoare care vor intregi lotul “municipalilor”.

Aflată în turneu de pregătire în Austria, FCM va disputa următorul joc de verificare miercuri, 30 iunie, de la ora 18, cu Levski Sofia (locul 3 în prima ligă bulgară).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
riodan
riodan  •  03 Iulie 2010, 09:56

fcm va juca pe stadionul transil ,in spatele stadionului municipal...se lucreaza de zor la teren ,in final stadionul va avea 8.000 de locuri....

riodan
riodan  •  29 Iunie 2010, 10:02

topic a mai fost in probe acum un an la bistrita dar nu a fost mentinut in lot,el a ajuns la tg mures dupa recomandarea lui babutan...din montajul pe care l-am vazut pe youtube ,vreo 10 min,pare un jucator ok ,este agresiv si destul de tehnic ,el poate evolua ci ca mijlocas...de stanga e sa zic ,este un mijlocas experimentat de care avem nevoie ,sper sa semneze curand

gazistu
gazistu  •  29 Iunie 2010, 03:42

sper sa ajute muresu , nu sa vina pt un sezon si sa plece cu banii, in caz ca retrogradeaza tg.mures (desi nu mias dori)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează