FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapid a renunțat la el după un sezon! Va juca tot în Liga 1

Sepsi îl transferă pe Florin Ștefan de la Rapid // FOTO: Imago
Sepsi îl transferă pe Florin Ștefan de la Rapid // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 22:35 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 09:59

După ce l-a cedat pe Andres Dumitrescu la Slavia Praga, Sepsi s-a mișcat rapid. L-a readus pe Florin Ștefan (27 de ani).

Gruparea finanțată de Laszlo Dioszegi a găsit repede un înlocuitor pentru Dumitrescu, plecat în Cehia pentru 1 milion de euro. Alesul conducerii a fost Florin Ștefan, care a mai jucat în trecut pentru formația din Sf. Gheorghe.

Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj! Jucătorul merge în Polonia
CFR CLUJ
Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj! Jucătorul merge în Polonia

Sepsi l-a transferat pe Florin Ștefan de la Rapid

Tras pe linie moartă la Rapid, fostul fundaș de bandă al covăsnenilor a fost convins să se întoarcă la Sepsi și va evolua sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

Ștefan a jucat 3 ani la Sepsi, adunând 86 de meciuri, în perioada iulie 2018 - august 2021. În Giulești a jucat de doar 16 ori. El a semnat cu Rapid în iulie 2022, după ce în sezonul 2021 - 2022 a jucat la CFR Cluj.

Pe postul său, Rapid l-a transferat recent pe Andrei Borza (17 ani), pentru 800.000 de euro. Iar în lot se mai află și Junior Morais (37 de ani).

500.000 de euroe cota lui Florin Ștefan, potrivit transfermarkt

Mutările făcute de Rapid în această vară

  • Antrenor: Cristiano Bergodi (nou)
  • Veniri: Omar El Sawy (Csikszereda), Christopher Braun (CFR Cluj), Iulian Cristea (FCSB), Răzvan Oaidă (FCSB), Borja Valle (FC Cartagena), Cătălin Cîrjan (Arsenal U21), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Claudiu Micovschi (Avellino), Albion Rrahmani (FC Ballkani), Andrei Borza (Farul)
  • Reveniri: Albert Stahl (UTA Arad), Alexandru Despa (Progresul Spartac)
  • Plecări: Antonio Sefer (H. Beer Sheva), Damien Dussaut (Farul), Ljuban Crepulja (liber), Hervin Ongenda (liber), Kevin Luckassen (liber), Claudiu Belu (liber), Younes Bnou Marzouk (liber), Albert Stahl (UTA Arad), Andrei Ciobanu (Poli Iași), Claudiu Micovschi (UTA), Florin Ștefan (Sepsi)

Mutările făcute de Sepsi în această vară

  • Antrenor: Liviu Ciobotariu (nou)
  • Veniri: Sherif Kallaku (KF Teuta), Dinu Moldovan (Chindia), Darius Oroian (CSA Steaua), Bogdan Oteliță (Gloria Buzău), Isnik Alimi (FK Gabala), Florin Ștefan (Rapid)
  • Reveniri: Vitalie Damașcan (FC Voluntari)
  • Plecări: Alexandru Tudorie (liber), Răzvan Began (FC Botoșani), Radoslav Dimitrov (U Cluj), Anass Achahbar (liber), Enriko Papa (Rizespor)

Citește și: 

LPF a anunțat când se joacă meciurile amânate din Superligă » Hermannstadt - FCSB e primul

Transfer rezolvat de FCSB! A semnat și vrea direct la echipa națională: „A cântărit enorm în luarea deciziei”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  05 Septembrie 2023, 11:44

sunt de aceeasi valoare ambii, doar ca cei de la Sepsi si-au asigurat postul + 1 mil. euro in cont!!!

parpalache
parpalache  •  05 Septembrie 2023, 09:20

Bravo Ciobotariu,bravo Hatnagy!Florin Ștefan chiar e un fundaș stânga bun și era pacat sa se piarda!

zetanu
zetanu  •  04 Septembrie 2023, 23:48

Pare genul de mutare "gandita" de Angelescu, ca si cea a lui Costache de acum o saptamana. In primul rand, anul trecut dai 300k CFR-ului pe doi jucatori praf, care pe tine nu te ajuta absolut deloc sezonul trecut. Apoi, dupa ce ii platesti un an, le dai salarii, prime etc. pe primul dintre ei il trimiti gratis in Cipru, iar cu cel de-al doilea intaresti o rivala care isi pierduse un titular si pe care a incasat si 1 milion de euro, toate astea in conditiile in care rezerva ta pentru postul de fundas stanga are 37 de ani si nu mai poate alerga mai mult de 20 de minute...#prostiisuperligii #managementfalimentar #Angelescuepraf

Vezi toate comentariile (3)
Comentează